Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Cupa Iaşi“ la taekwondo, o nouă provocare pentru CS Addras

Publicat:

Sambata, 26 noiembrie, municipiul Iasi va fi gazda competitiei de Taekwondo WTF „-editia I”- pentru copii, cadeti si juniori, organizatori fiind CS si DAS Tkd, cu sprijinul autoritatilor locale. Au primit invitatii toate cluburile afiliate FR Taekwondo WTF.

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Provocare vizuala doar pentru genii: Poți gasi caprioara in mai puțin de 30 de secunde?

08:30, 05.06.2024 - Nu de puține ori ni s-a intamplat sa ajungem intr-un anume loc, și sa ne oprim sa admiram peisajul. Deși virtual, aceasta provocare vizuala doar pentru genii nu este altceva decat o imagine a unui astfel de loc, care te face sa te oprești și sa-l admiri. Numai ca in acest caz va trebui sa […] The post…

Inca o provocare de pe TikTok face victime in randul adolescenților. Un copil de 14 ani a murit, dupa ce a acceptat „One Chip Challenge”

18:35, 18.05.2024 - Specialiștii trag un semnal de alarma, dupa ce in ultima perioada au aparut tot felul de provocari pe TikTok. Una dintre ele este „One Chip Challenge”, care a ajuns și in Romania. Un copil de 14 ani a murit dupa ce a consumat un chips tortilla extrem de picant.

Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce provocare a oferit Irina Fodor concurenților. Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele

01:45, 09.05.2024 - Irina Fodor a oferit concurenților o provocare care i-a pus in dificultate. Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele pentru a-i pune in dificultate pe rivalii sai. Aceștia auavut parte și de o surpriza, iar degustatorii au fost unii speciali.

David Popovici, magistral la Nationalele de la Otopeni - El s-a impus si la 400 m liber: “Nu e cursa mea preferata, dar e o provocare”

21:25, 19.04.2024 - David Popovici a castigat, vineri, medalia de aur in proba de 400 m liber din cadrul Campionatului National de inot in bazin de 50 m pentru seniori, tineret si juniori I-II, competitie care are loc la Otopeni. Este a treia medalie de aur obtinuta de Popovici la actuala editie, potrivit news.ro

Rusia vrea ancheta și califica drept „o noua provocare” incidentul cu drona de la baza militara din Transnistria

16:45, 06.04.2024 - Rusia a calificat sambata drept „o noua provocare” incidentul cu drona care a lovit vineri o stație radar a unei baze militare din Transnistria, regiunea separatista prorusa din Republica Moldova.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Irina Fodor pune in joc o noua amuleta! Ce provocare au primit jurații: ”Nu cred” / VIDEO

22:01, 03.04.2024 - Ediția din aceasta seara de la Chefi la cuțite aduce o mulțime de surprize, atat pentru telespectatori, cat și pentru jurați. Irina Fodor i-a anunțat pe chefi despre miza pusa in joc, iar atunci a inceput adevarata „lupta” pentru caștig.

VIDEO. Cel puțin 40 de morți și 100 de raniți la Moscova. Kievul: „O provocare conștienta a serviciilor speciale rusești”

21:30, 22.03.2024 - Cel puțin 40 persoane au fost ucise și 100 ranite in incidentul armat care a avut loc, vineri, la sala de concerte Crocus City Hall din apropierea Moscovei, relateaza agenția rusa de presa de stat TASS. Kievul denunța „o provocare conștienta a serviciilor speciale rusești”. „Evenimentele de la Moscova…

(video) Maia Sandu, despre explozia dintr-o unitate militara din Tiraspol: „O provocare”

12:05, 18.03.2024 - Președinta Maia Sandu a venit cu un comentariu, dupa ce ieri, 17 martie pe teritoriul unei unitatați militare din Tiraspol o drona Kamikaze a distrus un elicopter. Șefa statului a calificat incidentul drept „o provocare”.


Ce parere ai despre aceasta stire?