Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară delicioasele brioşe de post cu dulceaţă de prune. Reţeta simplă care-i cucereşte pe pofticioşi

Publicat:

Cu putina creativitate, desertul de post se poate transforma intr-o mica opera de arta, care incanta ochiul si papilele gustative. Reteta nu este consumatoare nici de timp, si nici de energie. Se prepara repede si este delicioasa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prajitura care se face singura. Reteta rapida si simpla care te va salva daca ai musafiri neanuntati, e delicioasa

20:40, 03.04.2024 - Prajitura delicioasa care se prepara rapid și simplu! Prajitura inteligenta este preferata de toata lumea. Va ieși gustoasa chiar daca o preparați prima data. Acest desert se mai numește și cremșnitul puturosului. Și asta pentru ca nu are nevoie de praf de copt ca sa creasca. Iata de ce ingrediente…

Rețeta de brioșe marmorate. Un desert de post, ieftin și rapid

19:50, 11.03.2024 - In cazul in care ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta brioșe marmotate. Iata cum se prepara acest desert ideal pentru perioada in care ne aflam!

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

Rețeta originala de salata Caesar a lui Joseph Hadad. Cum se prepara, de fapt. Greșeala pe care sa nu o mai faci de acum inainte / VIDEO

11:05, 18.02.2024 - Fara indoiala, salata Caesar este una dintre cele mai celebre salate din lume. Deși o mulțime de persoane o prepara destul de des, puțini știu, de fapt, care este rețeta originala. Iata ce sfaturi a oferit celebrul chef Joseph Hadad.

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de gomboti cu prune la tava. Desertul pe care il poți prepara in orice perioada a anului

10:10, 03.02.2024 - Gomboti cu prune, numite și galuște cu prune, reprezinta o rețeta clasica sau o rețeta veche de desert, așa cum o faceau mamele și bunicile noastre. Pe langa prune, in compoziția lor putem pun e o mulțime de fructe. Insa, astazi, noi vrem sa iți aratam cum sa prepari o rețeta diferita a acestui preparat.…

Rețeta de prajitura cu branza și afine. Desertul rapid și ieftin perfect pentru orice sezon

19:51, 31.01.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura cu branza și afine. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de brioșe cu crema de fistic și vanilie. Desertul rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici

09:21, 30.01.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de brioșe cu crema de fistic și vanilie. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!


Ce parere ai despre aceasta stire?