Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de gomboti cu prune la tavă. Desertul pe care îl poți prepara în orice perioada a anului

Publicat:

Gomboti cu prune, numite și galuște cu prune, reprezinta o rețeta clasica sau o rețeta veche de desert, așa cum o faceau mamele și bunicile noastre. Pe langa prune, in compoziția lor putem pun e o mulțime de fructe. Insa, astazi, noi vrem sa iți aratam cum sa prepari o rețeta diferita a acestui preparat. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara gomboti cu prune la tava!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu pere și migdale. Desertul perfect in perioada postului

09:40, 17.04.2024 - Deserturile sunt perfecte și mulți romani le iubesc. Daca vrei sa incanți papilele gustative ale oricui, un preparat dulce va fi mereu bine primit, mai ales daca este delicios. In perioada de post nu trebuie sa renunți la prajituri, astfel ca rețeta cu pere și migdale vine in ajutorul tau.

Prajitura cu prune și nuci. Desertul de post pe care sa-l prepari in aceasta perioada

02:06, 17.04.2024 - Postul Paștelui este o provocare pentru mulți romani. Pentru a te bucura de un desert delicios, fara sa consumi alimente ce provin de la animale, prajitura de mai jos este ideal și indeplinește toate criteriile cerute. Se prepara simplu și este ideala pentru toata familia.

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de chec cu vișine de post. Desertul rapid și simplu, specific perioadei in care ne aflam

10:05, 30.03.2024 - In cazul in care te numeri printre persoanele care se afla in perioada postul de dinaintea Paștelui, sigur ai nevoie de o lista variata cu preparate, atat feluri de mancare, cat și deserturi, pentru a trece cu brio aceasta perioada de curațare sufleteasca. Noi iți propunem sa incerci și rețeta de chec…

Rețeta de prajitura cu nuca și banane de post. Desertul specific perioadei in care ne aflam

19:51, 28.03.2024 - Daca te numeri printre persoanele care se afla in perioada postul de dinaintea Paștelui, sigur ai nevoie de o lista variata cu preparate, atat feluri de mancare, cat și deserturi, pentru a trece cu brio aceasta perioada de curațare sufleteasca. Noi iți propunem sa incerci și rețeta de prajitura cu nuca…

Rețeta de baigli sarbesc cu nuca de post. Desertul cu care nu ai cum sa dai greș in aceasta perioada

21:16, 22.03.2024 - Daca te numeri printre persoanele care se afla in perioada postul de dinaintea Paștelui, sigur ai nevoie de o lista variata cu preparate, atat feluri de mancare, cat și deserturi, pentru a trece cu brio aceasta perioada de curațare sufleteasca. Noi iți propunem sa incerci și rețeta de baigli sarbesc…

Rețeta de tarta de post cu gem de afine. Desertul simplu și rapid cu care ii poți incanta pe cei dragi

10:10, 05.03.2024 - In cazul in care și tu ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de tarta de post cu gem de afine. Iata cum poți pregati acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!


Ce parere ai despre aceasta stire?