Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de sorbet de căpşuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

Publicat:

Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de pandișpan cu fructe de padure. Desertul simplu și rapid pe care il vei adora

11:25, 31.03.2024 - Pentru ca ne aflam in perioada de post a Paștelui, noi iți propunem un desert specific acestei perioade. Este vorba despre o rețeta de pandișpan cu fructe de padure. Aceasta prajitura este, de fapt, un desert simplu și rapid, pe care cei dragi il vot adora. Nu vei petrece prea mult timp in bucatarie…

Rețeta de tarta de post cu gem de afine. Desertul simplu și rapid cu care ii poți incanta pe cei dragi

10:10, 05.03.2024 - In cazul in care și tu ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de tarta de post cu gem de afine. Iata cum poți pregati acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de salam de biscuiți și curmale. Desertul simplu și rapid, specific perioadei de post

09:35, 03.03.2024 - Salamul de biscuiți este unul dintre cele mai populare deserturi. Aceasta rețeta mai este numita și desertul copilariei, fiind una dintre cele mai preparate rețete de cei batrani pentru nepoți. Salamul de biscuiți il gasim foarte ușor in comerț, dar gustul celui facut in casa este unul aparte. Iata…

Rețeta de prajitura cu vanilie, zmeura și capșuni. Desertul simplu pe care poți sa il pregatești partenerului de Valentine's Day

15:46, 13.02.2024 - Pentru cei care iși doresc sa incante papilele gustative ale persoanei iubite de Valentine's Day, o rețeta simpla și delicioasa de prajitura cu vanilie, zmeura și capșuni poate fi soluția perfecta. Acest desert rafinat aduce in prim plan gustul dulce și aroma imbietoare a fructelor, fiind ușor de pregatit…

Rețeta de prajitura ecler. Desertul fara coacere pe care il poți prepara in orice sezon

23:40, 02.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura ecler. Iata cum se prepara acest desert rapid și fara coacere pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de placinta englezeasca cu mere. Desertul cu care ii vei da gata pana și pe cei mai pretențioși musafiri

21:55, 01.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de placinta englezeasca cu mere. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de prajitura cu branza și afine. Desertul rapid și ieftin perfect pentru orice sezon

19:51, 31.01.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura cu branza și afine. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de brioșe cu crema de fistic și vanilie. Desertul rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici

09:21, 30.01.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de brioșe cu crema de fistic și vanilie. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!


Ce parere ai despre aceasta stire?