Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se ține corect postul intermitent - Reguli de bază în reorganizarea meselor

Publicat:

Concret, fie renunți la una dintre cele 3 mese de peste zi, lucru ce se poate transforma in stil de viața, fie renunți la toate mesele pe parcursul unei zile, o data pe saptamana. Postul intrerupt funcționeaza pe același principiu al arderii grasimilor, doar ca in acest caz mecanismele de ardere pot ramane active și in perioada de alimentație clasica. Este important sa mancam insa corect, fara fast-food, alimente procesate, dulciuri și carbohidrați și, mai ales, sa nu renunțam la apa și ceaiurile de plante in perioada de post.Atenție la supraalimentarea ulterioara!Acest tip de alimentație influențeaza…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Cutremur, joi seara, in Romania. INFP anunța activitate seismica insemnata in Vrancea

07:15, 22.03.2024 - Cutremur, joi seara, in Romania. Un seism de 2,4 grade s-a produs in zona seismica Vrancea, județul Vrancea.Potrivit Institutului Național pentru Fizica Pamantului, cutremurul a avut loc la ora 21:57, la o adancime de 80,3 km.Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: 40 km V de Focșani,…

Noile reguli din restaurante incepand din 21 martie. Clienții iși vor lua mancarea la pachet, recipientele vor fi platite de local

12:55, 21.03.2024 - Restaurantele și alte unitați de alimentație publica sunt obligate sa aplice o serie de reguli privind reducerea risipei alimentare, noile dispoziții aplicandu-se și clienților. Restaurantele și alte unitați de alimentație publica sunt obligate, incepand din 21 martie 2024, sa aplice o serie de reguli…

Stand-up comedy, la Restaurant Werk Hunedoara

12:56, 20.03.2024 - Știi unde e cel mai bun loc sa vezi niște stand-up comedy adevarat? Corect! LIVE, pe scena. Cu bautura preferata pe masa, inconjurat de oameni dragi. Nimic nu se compara cu asta. Alex Mocanu, Andrei Garici și Andrei Negoița vin sa faca un show special, interactiv, cu momente pe care le…

ONU avertizeaza ca foametea va face ravagii in Fasia Gaza pana in mai, in cazul in care nu se iau masuri ”urgente”

11:00, 19.03.2024 - Peste 1,1 milioane de locuitori ai Fasiei Gaza se confrinta cu ”o situatie de foame catastrofica”, apropiata de foamete – ”cel mai mare numar inregistrat de vreodata” de catre ONU, care are la baza raportul Cadrului Integrat al Clasificarii Securitatii Alimentare (IPC), publicat luni. In ultimul raport…

Polițiștii ieșeni ingroziți de studentul care a vrut sa ii muște și a scuipat pe biroul lor - Povestesc cazul unui coleg cu risc de HIV dupa o situație similara

17:00, 11.03.2024 - Polițiștii care s-au ocupat de cazul studentului botoșanean ce le promitea mita de 20.000 și  de 30.000 de euro pentru a inchide ochii la faptele sale penale, de amenințare, conducere sub influența și distrugere, povestesc spaima traita dupa ce tanarul i-a scuipat pe ei și pe biroul acestora unde intocmeau…

Recuperarea timpurie dupa accidentele vascular cerebrale este esențiala, mai ales in cazul tinerilor

09:45, 14.02.2024 - Accidentele vascular cerebrale (AVC) se situeaza, in Romania, pe primul loc in clasamentul afecțiunilor care determina invaliditatea pacienților. In ultimii ani, a scazut și varsta medie a persoanelor care sufera AVC, aceasta afecțiune nemafiind caracteristica varstnicilor. Studiile arata ca 10 –…

Atenție! Scobitul in nas crește riscul de a dezvolta principala forma de demența din lume

23:10, 08.02.2024 - Un studiu recent a identificat o posibila legatura intre scobitul in nas și riscul crescut de a dezvolta Alzheimer, principala forma de demența din lume.Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Griffith (Australia) a observat ca infecția cu Chlamydia pneumoniae in nervul olfactiv poate…


Ce parere ai despre aceasta stire?