Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi detalii despre atentatul din Slovecia

Publicat:

Cum se simte , dupa ce a fost impușcat de cinci ori. Premierul trece prin clipe grele. S-au aflat noi detalii despre atentatul din Slovecia. Ce a declarat ministrul Sanatații astazi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Scenariul este ca tras la xerox”. Ce spune premierul slovac Robert Fico, victima unui atac armat, despre atentatul asupra lui Trump

10:25, 15.07.2024 - Prim-ministrul slovac Robert Fico a scos in evidenta mai multe asemanari, pe care el le vede intre atentatul impotriva lui Donald Trump si cel a carui victima a fost chiar el in urma cu doua luni, scrie Digi24.ro .

Breaking: Donald Tusk, premierul Poloniei dezvaluie ca a primit amenințari cu moartea, dupa ce Fico a fost impușcat

18:45, 16.05.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a anuntat joi ca a primit amenintari dupa tentativa de asasinare a omologului sau slovac Robert Fico, un website de stiri polonez sustinand ca masurile de protectie a sefului executivului polonez vor fi consolidate, transmite Reuters.

Iohannis: Socat sa aflu de faptul ca prim-ministrul Slovaciei a fost impuscat

21:15, 15.05.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca este socat sa afle ca premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost impuscat si a condamnat "cu fermitate astfel de acte extremiste". Reamintim ca premierul social-democrat slovac Robert Fico a fost ranit prin impuscare miercuri, dupa o reuniune guvernamentala…

Un poet de stanga l-a impușcat pe premierul slovac. Atacatorul a scris poezii despre moarte VIDEO

21:06, 15.05.2024 - Atacatorul care l-a impușcat, miercuri, 15 mai, pe premierul pro-rus al Slovaciei, Robert Fico, ar fi scriitorul și poetul Juraj Cintula, in varsta de 71 de ani, din orașul Levice, scrie Novaia Gazeta Europe.

VIDEO Cine este barbatul care l-a impușcat pe premierul slovac: ultimul mesaj inainte sa dezlanțuie atacul

18:11, 15.05.2024 - Apar primele date despre cel care a tras in premierul slovac, Robert Fico, aflat acum in stare grava la spital.Potrivit canalului Joj TV, Robert Fico a fost impușcat de un barbat de 71 de ani, din orașul Levice din vestul Slovaciei.

Imagini halucinante din locul in care premierul Robert Fico a fost impușcat! Este haos in Slovacia / VIDEO

17:01, 15.05.2024 - Este haos in Slovacia, dupa ce pemierul Robert Fico a fost impușcat! Premierul țarii se afla in stare foarte grava la spital, unde a ajuns in regim de urgența cu elicopterul! Imaginile de la locul incidentului sunt halucinante și exprima panica pe care au trait-o oamenii in momentul atacului!

Momentul in care premierul Slovaciei este scos din multime, dupa ce a fost impuscat! Robert Fico este tarat de agentii sai de paza

17:01, 15.05.2024 - Un videoclip publicat de jurnaliștii de la Pravda, din Slovacia, arata momentul exact in care premierul Robert Fico este tarat de agenții de securitate catre mașina guvernamentala, dupa ce a fost impușcat. Politicianul se afla in stare critica, potrivit celor mai recente informații. Video UPDATE 15…

Premierul slovac, Robert Fico, a fost impușcat. Ar fi fost lovit cu doua sau trei gloanțe

16:26, 15.05.2024 - Momente de panica astazi in Slovacia, dupa ce premierul a fost impușcat. Robert Fico ar fi fost lovit cu doua sau trei gloanțe, potrivit primelor informații, iar un prim suspect a fost deja reținut.


Ce parere ai despre aceasta stire?