Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se poate echilibra nivelul hormonilor

Publicat:

Hormonii sunt mesagerii chimici ai organismului cu un impact semnificativ asupra sanatații fizice și emoționale. Ei joaca un rol major in controlul apetitului, greutații și starii de spirit. In mod normal, organismul produce cantitatea optima in cazul fiecarui hormon necesar pentru diverse procese care mențin corpul sanatos. Cu toate acestea, sedentarismul și dieta dezechilibrata pot afecta echilibrul hormonal. In plus, nivelurile anumitor hormoni scad odata cu inaintarea in varsta. O alimentație hranitoare, bogata in nutrienți și alte obiceiuri sanatoase pot ajuta la imbunatațirea sanatații hormonale,…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Examinarea adoptarii de catre Japonia a strategiilor de reducere a daunelor pentru sanatatea publica

10:20, 24.04.2024 - Scaderea vanzarilor de țigari din JAPONIA din ultimii ani poate fi atribuita adoptarii de pionierat a sistemelor de incalzit tutunul. Adoptarea produselor din tutun incalzit in Japonia a fost insoțita de scaderi puternice ale vanzarilor de țigari.

Consumi proteine in exces? Iata care sunt semnele și ce trebuie sa faci

22:30, 03.04.2024 - Ce este consumul excesiv de proteine?Consumul excesiv de proteine se refera la ingestia unei cantitați de proteine care depașește necesarul organismului pentru a-și indeplini funcțiile esențiale. Acest lucru poate fi cauzat de o dieta bogata in alimente cu conținut ridicat de proteine sau de suplimente…

Guvernul recunoaște intr-un act oficial ca situația din armata e critica

08:35, 28.03.2024 - Guvernul adopta un act normativ care ar avea ca scop reducerea semnificativa a deficitului de incadrare cu subofițeri și, implicit, creșterea capacitații de reacție a unitaților militare la schimbarile imprevizibile ale mediului de securitate. Atractivitatea profesiei militare in Romania se afla intr-o…

Alimente care ajuta la scaderea colesterolului

12:15, 27.03.2024 - Colesterolul este o substanța esențiala pentru organismul uman, insa nivelurile ridicate pot crește riscul apariției de boli cardiovasculare, dar și afecțiuni in sfera neurologica. Dupa cum probabil știi, este ușor sa consumi alimente care cresc colesterolul, insa la fel de simplu poți sa-ți schimbi…

Seceta lovește Europa de Sud: temperaturile record și lipsa precipitațiilor pun agricultura in pericol

12:15, 19.03.2024 - Recordurile de temperatura din ultimele luni au dus deja la instalarea secetei in intregul bazin mediteraneean. De la Spania și pana in Romania, Grecia și Turcia, lipsa precipitațiilor afecteaza agricultura și resursele de apa, forțand autoritațile sa impuna restricții severe in utilizarea apei. Climatologul…

Șefa ANAF: Proiectul Big Data are termen de implementare de 2-3 ani / Pana atunci, lucram la anumite module

11:16, 29.02.2024 - Digitalizarea ANAF, inclusiv e-Factura, trebuie sa aduca in acest an 19 miliarde lei la bugetul de Stat, conform datelor Consiliului Fiscal. Totuși, așa cum HotNews.ro a mai scris, nu exista in acest moment proiectul Big Data pentru analiza datelor colectate.

Care este cel mai mare pericol atunci cand țineți o dieta

09:41, 12.02.2024 -  Unul dintre cele mai mari pericole atunci cand ții o dieta este riscul de a dezvolta un raport disfuncțional cu alimentele și corpul tau. Dieta poate sa devina o obsesie, iar alimentele sunt adesea privite ca inamici. Aceasta mentalitate poate duce la comportamente nesanatoase, cum ar fi restricția…

Actualitate medicala/ Mentinerea greutatii dupa slabire poate fi mai dificila decat slabitul in sine

00:51, 12.02.2024 - Doar 20% dintre cei care dau jos un numar mare de kilograme reușesc sa se mențina, iar restul se ingrașa la loc in decurs de 2 – 3 ani, arata statisticile, citate intr-un amplu documentar prezentat de Hotnews. Unul dintre motivele pentru care kilogramele revin, la ceva timp dupa slabit, este restricția…


Ce parere ai despre aceasta stire?