Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se găteşte tocăniţă de hrişcă cu legume. Secretele deliciosului ingredient aflat la baza bucătăriei vegane

Publicat:

Medicul primar nutritionist-diabetolog , de la , din Cluj-Napoca, sustine ca proteinele din componenta hriscei sunt de mai buna calitate decat proteinele vegetale din cereale.

, exista deja restaurante de tip “vegan” care folosesc hrisca in meniurile sale.

, de la Restaurantul vegan ”Biosweets”, din Arad, ne-a mentionat beneficiile pe care le aduce hrisca organismului uman, daca face parte din dieta noastra: mentine nivelul de glucoza din sange in limitele normale, previne instalarea diabetului de tip II, vitaminele si mineralele…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medicul care l-a operat pe Piersic: Starea lui e grava! Are o infecție generalizata, probabil de la o branula / Nu era nevoie sa fie dus la Viena

15:20, 08.05.2024 - Medicii de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca au explicat pe larg modul in care a fost tratat la Cluj maestrul Florin Piersic. Acesta a fost internat cu o infecție generalizata in sange, in 17 aprilie, la Spitalul Militar. Probleme au ridicat cele doua implanturi pe care le are, proteza de la…

Medicul din Cluj-Napoca care l-a operat pe Florin Piersic, despre starea de sanatate a marelui actor: „Noi treaba ne-am cam facut-o”

09:20, 08.05.2024 - Seara trecuta, Florin Piersic a fost transferat de la Institutul Inimii, din Cluj Napoca, la Institutul Matei Balș din Capitala, cu un avion SMURD. Decizia ca Florin Piersic sa fie mutat de la Cluj-Napoca la București a fost luata de actor, impreuna cu familia sa, pentru a continua tratamentul cu antibiotice,…

Medicul Dan Stamatiu care și-a ucis amanta din Ungaria și l-a ranit grav pe soțul acesteia va fi transferat in Romania. Este condamnat la inchisoare pe viața

09:55, 02.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a admis, marți, 30 aprilie, cererea autoritatilor judiciare din Ungaria si a dispus transferarea intr-un penitenciar din Romania a doctorului pneumolog oradean Dan Stamatiu, incarcerat in țara vecina, relateaza eBihoreanul. Medicul in varsta de 62 de ani a fost condamnat definitiv…

Admitere in școlile de Poliție 2024: Au inceput inscrierile. Toate informațiile legate de etape și proceuri

15:55, 24.04.2024 - Admitere in școlile de Poliție 2024: Au inceput inscrierile. Toate informațiile legate de etape și proceuri Admitere in școlile de Poliție 2024: In perioada aprilie – iulie 2024, se organizeaza o noua sesiune de admitere in cele doua unitați de invațamant postliceal ale Poliției Romane. Este vorba despre…

VIDEO: Cum se produce sapunul din lapte de capra, la Rimetea. Secretele unui produs cosmetic natural explicate de Zsuzsa Tulit

20:25, 16.04.2024 - VIDEO: Cum se produce sapunul din lapte de capra, la Rimetea. Secretele unui produs cosmetic natural explicate de Zsuzsa Tulit Zsuzsa Tulit face la Rimetea sapun natural. Insa nu orice fel de sapun, ci unul facut din lapte de capra. Capre care pașunesc plante medicinale. Sapunul pe care in produce,…

Atenție la apelurile suspecte: Hoții fac „spoofing”

16:05, 26.03.2024 - Politia Romana avertizeaza asupra unui nou mod de inselaciune – ‘spoofing’, prin apeluri telefonice in care atacatorii se folosesc de tehnologia Voice over IP (VoIP) pentru a-si „masca” numarul real de telefon, facandu-l sa apara ca si cum ar fi un numar legitim sau asociat cu o institutie cunoscuta.…

Ioana Zamora, o tanara violonista din Alba, a obținut locul I la Festivalul-Concurs J.S. Bach din Cluj Napoca.

16:51, 18.03.2024 - Ioana Zamora, o tanara violonista din Alba, a obținut locul I la Festivalul-Concurs J.S. Bach din Cluj Napoca. Ioana Zamora, o tanara violonista din Ighiel și-a facut debutul la un concurs național. Acesta a obținut premiul I la Festivalul-Concurs J.S. Bach. In cadrul festivalului -concurs, organizat…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?