Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se descurcă soția lui Dani Oțil în rolul de mamă, la cinci luni de când a născut: „Noi nu avem un program, suntem vai de capul nostru”

Publicat:

In urma cu cinci luni de zile, in septembrie 2020, Dani Oțil și soția Gabriela au trait cea mai mare bucurie. , fiul lor, a venit pe lume. Acum, proaspata mamica a spus cum se descurca in rolul de mama, dar și ce obiceiuri au acum in familie. In prezent, și-a reluat activitatea profesionala, apare pe micul ecran, in calitate de fotomodel pentru diferite brand-uri de haine. A scapat de kilogramele in plus acumulate in sarcina, are silueta de acum un an de zile. Chiar și așa, vedeta nu lipsește mult de acasa. ii ocupa mare parte din timp. Proaspata mamica…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele imagini cu Lucian Mindruța și nepoțica lui! Fiul fostului prezentator a fost si el de fața la masa in familie! Cum se descurca jurnalistul și soția sa in rolul de bunici / PAPARAZZI

21:50, 04.05.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins primele imagini cu Lucian Mindruța și nepoțica lui! Fiul fostului prezentator a fost si el de fața la masa in familie! Cum se descurca jurnalistul și soția sa in rolul de bunici.

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.

Cum arata Gabriela Prisacariu la 18 ani. Soția lui Dani Oțil este de nerecunoscut

19:05, 17.03.2024 - Gabriela Prisacariu și Dani Oțil formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul romanesc. Cei doi au impreuna un baiețel și o familie implinita. Daca pe Dani Oțil il știe toata țara de peste un deceniu, puțini sunt cei care știu cum arata frumoasa lui soție in urma cu 13 ani. Gabriela…

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Știrile Antena Stars. Ce face Mirela Vaida inainte de a ajunge in fața camerelor, la Acces Direct. Cum se descurca vedeta in rolul de mama: „Dupa ce i-am lasat la...” / VIDEO

13:21, 14.02.2024 - Pe Mirela Vaida o știe toata lumea, insa nu toata lumea știe ce face inainte de a ajunge in fața camerelor, la Acces Direct. Cum se descurca prezentatoarea TV atunci cand vine vorba de copiii ei. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Irina Fodor, schimbare radicala de look. Fanii nu au recunoscut-o. „Cred ca o sa și inramez pozele astea, ca alta data nu mai pup”

14:25, 13.02.2024 - Irina Fodor, in varsta de 35 de ani, și-a surprins fanii de pe contul de socializare, dupa ce a postat o imagine, in care apare total schimbata. Vedeta și-a schimbat look-ul, iar unii internauti aproape ca nu au recunoscut-o.Irina Fodor, prezentatoarea emisiunilor „America Express" și "Chefi la Cuțite"…


Ce parere ai despre aceasta stire?