Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum scapă Bianca Drăgușanu de celulită. La ce procedură a apelat blondina de această dată

Publicat:

Bianca Dragușanu a inceput sa se pregateasca pentru vara, așa ca, de curand, a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Daca, de obicei, iși facea intervenții la nivelul feței, de aceasta data, a vrut sa scape de celulita.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Maria Mocanu, din nou in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat: „Este o necesitate” / FOTO

12:21, 05.04.2024 - Ana Maria Mocanu a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Fosta asistenta TV spune ca a fost mai degraba nevoita sa apeleze la o intervenție decat pentru ca și-a dorit, așa ca, s-a lasat pe mainile specialistului. In plus, iși dorește sa iși faca și o alta procedura peste cateva luni.

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Bianca Dragușanu de aproape doua saptamani. A incercat mai multe medicamente, dar fara rezultat: „Nu trece cu nimic”

12:05, 12.03.2024 - Bianca Dragușanu a povestit ca nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce problemele de sanatate i-au dat ceva batai de cap in ultimele zece zile. Blondina a incercat mai multe medicamente, dar spune ca nu a vazut vreo schimbare in bine.

Imagini de la petrecerea de lux a Biancai Dragușanu. Vedeta nu s-a uitat la bani in ziua in care a implinit 42 de ani. Foto

08:45, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu a implinit 42 de ani! Vedeta de televiziune nu s-a uitat la bani, așa ca a organizat o petrecere pe cinste la restaurantul deținut de iubitul ei, Gabi Badalau. Blondina a chefuit alaturi de cei mai buni prieteni. Pentru aceasta zi, Bianca a fost atenta la fiecare detaliu, iar petrecerea…

Bianca Dragușanu, o noua vizita in cabinetul medicului estetician! La ce intervenții a apelat vedeta: “Vom injecta…”

17:35, 23.02.2024 - Bianca Dragușanu a facut o noua vizita in cabinetul medicului estetician. Vedeta a facut doua intervenții minore la nivelul feței, pentru a avea un chip cat mai armonios. Pe rețelele de socializare a povestit fanilor fiecare proces suferit.

Bianca Dragușanu și-a dus mama la medical estetician. La ce intervenție a apelat: ”O fac și mai frumoasa”

16:56, 12.02.2024 - Bianca Dragușanu este pusa pe schimbari mari! Dupa mai multe vizite la medicul estetician, a decis ca este momentul ca și mama ei sa treaca printr-o transformare. Din acest motiv, a dus-o la medicul care a operat-o pe ea. Iata la ce intervenție a apelat!

Reacția lui Gheorghe Turda atunci cand a aflat ca Elena Merișoreanu, colega lui de breasla, a apelat la interventiile estetice. Ce crede despre Bianca Dragușanu!

16:40, 11.02.2024 - Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu sunt doi dintrei cei mai apreciati artiști de muzica populara. Ce doi sunt și prieteni, participand de multe ori impreuna la diverse evenimente. Recent, cantareata a dezvaluit ca a apelat la o noua intervenție estetica, iar acum, intrebat despre acest subiect, Turda…


Ce parere ai despre aceasta stire?