Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum sărbătorește Ștefan Bănică Jr. de ziua lui de naștere. Cântărețul, declarații exclusive la Antena Stars: ”Sunt extrem de împăcat cu mine însumi”

Publicat:

Ștefan Banica Jr. face primele declarații la la varsta de 54 de ani. Astazi juratul de la X Factor iși sarbatorește ziua de naștere in sanul familiei, dupa cum a afirmat cantarețul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Jador, declarații exclusive despre cearta cu Nikolas Sax. Rasturnare de situație in scandalul momentului! Ce spune cantarețul de altercația din hotel

22:50, 28.03.2024 - Jador face declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa scandalul in care fost implicat weekend-ul trecut cu Nikolas Sax, prietenul lui. Artistul susține ca nu a avut niciun concert in Luton și nimic din ce s-a scris nu e adevarat, cu toate ca Nikolas Sax a confirmat și in direct la Xtra Night Show ca…

Ce sfat i-a dat Andeea Marin fiicei sale, de cand a devenit persoana publica! Violeta Banica, declarații exclusive / VIDEO

23:35, 23.03.2024 - Ce sfat prețios i-a dat Andreea Marin fiicei sale. Tanara, care se ocupa de voluntariat, a incept sa iși crioasca o cariera publica, iar celebra sa mama o susține. Violeta Banica face declarații exclusive.

Inca o vedeta de la noi renunța la implanturile mamare! Motivul pentru care artista a luat aceasta decizie. Declarații exclusive! / VIDEO

22:46, 04.03.2024 - Inca o vedeta de la noi s-a hotarat sa renunțe la implanturile mamare, dupa noua ani. Care este motivul pentru care a luat cantareața aceasta decizie. Artista nu ar fi facut intervenția, daca gandirea ei din trecut, era aceeași cu cea de acum.

Gheorghe Turda a ramas blocat in fosta casnicie! De ce nu iși poate reface artistul viața. Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 19.02.2024 - Gheorghe Turda, confesiuni nemaifacute. Artistul vorbește despre viața personala și despre fosta soție, pe care o compara cu femeile care au urmat in viața lui. Cantarețul a ramas ancorat in fosta casnicie.

Mama Claudiei Patrașcanu iși sarbatorește ziua de naștere. Gestul emoționant facut de artista pentru femeia care i-a dat viața: „Mereu recunoscatoare...” / FOTO

12:40, 31.01.2024 - Claudia Patrașcanu are toate motivele sa radieze de bucurie! Mama artistei iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Ce gest emoționant a facut vedeta pentru femeia care i- dat viața. Ce a postat cantareața pe o rețea de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?