Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jador, declarații exclusive despre cearta cu Nikolas Sax. Răsturnare de situație în scandalul momentului! Ce spune cântărețul de altercația din hotel

Publicat:

Jador face declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa scandalul in care fost implicat weekend-ul trecut cu , prietenul lui. Artistul susține ca nu a avut niciun concert in Luton și nimic din ce s-a scris nu e adevarat, cu toate ca a confirmat și in direct la ca s-a certat cu Jador in lobby-ul hotelului unde erau cazați, in Luton.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. La cine sunt banii lui Nicolae Guța din ultimul live de pe TikTok. Lucian Elgi spune tot adevarul despre scandalul momentului: ”Vreau sa intru in legalitate” / VIDEO

11:15, 06.04.2024 - Nicolae Guța a fost luat in vizor de reprezentanții ANAF dupa ce a caștigat o suma uriașa in urma unui live pe TiktTok. Manelistul nu a primit banii, ei aflandu-se intr-un alt cont, iar Lucian Elgi a deslușit misterul pentru toți fanii.

Xtra Night Show. Nikolas Sax lamurește situația! Cum se ințelege artistul cu Jador, dupa cearta pe care au avut-o: „Un scandal...”

07:35, 27.03.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show de la Antena Stars, Nikolas Sax a lamurit situația! Artistul a vorbit despre scandalul momentului! Iata cum se ințelege cantarețul de manele cu Jador, dupa cearta pe care au avut-o!

Bataie in toata regula intre Jador și prietenul lui, Nikolas Sax! Scandalul uriaș dintre cei doi cantareți, in Londra. Spynews.ro are toate detaliile!

22:50, 25.03.2024 - Scandal uriaș in urma cu doar cateva zile, in Londra! Deși spuneau ca sunt cei mai buni prieteni, iata ca spiritele s-au incins intre Jador și Nikolas Sax. Se pare ca cei doi au izbucnit, iar pana la bataie a mai fost doar un pas. Spynews.ro are detalii incredibile despre ce s-a intamplat.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Cum s-a schimbat viața amoroasa a Biei Khalifa! Blondina a luat o decizie radicala care pare sa funcționeze. Declarații exclusive!

22:50, 22.02.2024 - Dupa o perioada in care a evitat sa vorbeasca despre viața ei amoroasa, acum Bia Khalifa iese și face declarații exclusive pentru Spynews.ro despre povestea ei de dragoste. Blondina, cunoscuta ca Regina Only Fans-ului, e intr-o noua relație, insa la distanța. De ce nu iși dorește sa-mi mai expuna atat…

Armin Nicoara, noi declarații despre scandalul dintre el și Georgiana Lobonț! Cantarețul pare sa se fi resemnat, dupa cearta cu artista: ”Daca nașa ajunge sa te blocheze...”

22:50, 14.02.2024 - In urma cu o luna, Armin Nicoara a facut mai multe declarații in direct la adresa Georgianei Lobonț, ceea ce a deranjat-o teribil pe cantareața. Artista, care ii este și nașa, a decis sa rupa orice legatura cu saxofonistul, astfel ca l-a blocat pe toate conturile de socializare. Acum, el spune ca s-a…

Xtra Night Show. Ce spune fosta soacra a lui Gabi Badalau despre conflictul dintre afacerist și Claudia Patrașcanu. Declarații exclusive: ”Sa-i fie rușine” / VIDEO

23:00, 09.02.2024 - Gabi Badalau și Claudia Patrașcanu se afla intr-un conflict de peste șase ani. In aceasta perioada au avut mai multe procese și scandaluri televizate, iar acum, se implica și mama artistei. Domnica Patrașcanu il condamna pe afacerist pentru comportamentul pe care il are, atat fața de fosta soție, cat…


Ce parere ai despre aceasta stire?