Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum îl cheamă, de  fapt, pe Dani Oțil în buletin. Al doilea prenume e după medicul care l-a adus pe lume

Publicat:

Cum il cheama, de  fapt, pe Dani Oțil in buletin. Al doilea prenume e dupa medicul care l-a adus pe lume Continue reading Cum il cheama, de  fapt, pe Dani Oțil in buletin. Al doilea prenume e dupa medicul care l-a adus pe lume at Tabu.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medicul chirurg Patriciu Achimaș, apel catre deputați sa susțina legea vaccinarii populatiei, in contextul creșterii cazurilor de rujeola: „Cei care se opun vaccinarii sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale”

11:10, 27.03.2024 - Continue reading Medicul chirurg Patriciu Achimaș, apel catre deputați sa susțina legea vaccinarii populatiei, in contextul creșterii cazurilor de rujeola: „Cei care se opun vaccinarii sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale” at Info real.

Inconștiența la volan pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, un șofer de 22 de ani a ramas pieton patru luni dupa ce a fost surprins de aparatele radar ruland cu peste 200 km/h in localitate

10:10, 21.03.2024 - Continue reading Inconștiența la volan pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, un șofer de 22 de ani a ramas pieton patru luni dupa ce a fost surprins de aparatele radar ruland cu peste 200 km/h in localitate at Info real.

Caștigatorul premiului de milioane de euro la loto, un clujean, și-a ridicat ieri banii; identitatea sa e secreta. E al doilea cel mai mare premiu din istoria jocului

10:10, 19.03.2024 - Continue reading Caștigatorul premiului de milioane de euro la loto, un clujean, și-a ridicat ieri banii; identitatea sa e secreta. E al doilea cel mai mare premiu din istoria jocului at Info real.

Mobilizare impresionanta pentru gasirea copilului de 2 ani, disparut din Botoșani. Bunica: „Sa il fi luat cineva, dar asa din senin sa dispara nu se poate!”

10:11, 18.03.2024 - Continue reading Mobilizare impresionanta pentru gasirea copilului de 2 ani, disparut din Botoșani. Bunica: „Sa il fi luat cineva, dar asa din senin sa dispara nu se poate!” at Info real.

Povestea Cișmigiului, parcul boem al Bucureștilor care a fost amenajat pe balta lui Dura Negutatorul. Primul peisagist a fost arhitectul gradinilor imperiale din Viena

18:11, 10.03.2024 - Continue reading Povestea Cișmigiului, parcul boem al Bucureștilor care a fost amenajat pe balta lui Dura Negutatorul. Primul peisagist a fost arhitectul gradinilor imperiale din Viena at Info real.

Convorbirea telefonica a ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu cu ministrul afacerilor externe al Emiratelor Arabe Unite, Șeicul Abdullah bin Zayed Al Nahyan

21:10, 05.03.2024 - Continue reading Convorbirea telefonica a ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu cu ministrul afacerilor externe al Emiratelor Arabe Unite, Șeicul Abdullah bin Zayed Al Nahyan at Info real.

Cum il cheama pe Dani Oțil in buletin. Al doilea prenume e dupa medicul care l-a adus pe lume, putini stiu acest detaliu

21:25, 12.02.2024 - Dani Oțil a spus lucrurilor pe nume și a facut dezvaluiri impresionante. Celebrul prezentator de la Neatza a participat la detectorul de minciuni cu prietenul sau Razvan Simion și a dat din casa mai mult decat niciodata. Tot acum s-a aflat și care este numele lui complet din buletin. Cum se numește…

Dani Oțil, dialog savuros cu Tiago, la Neatza. Cum a raspuns, intrebat daca vrea sa fie prezentator: „Cum se cheama emisiunea?”

18:45, 08.02.2024 - Micuțul Tiago a avut o apariție savuroasa la Super Neatza cu Ravan și Dani. Fiul lui Dani Oțil și Gabrielei Prisacariu a demonstrat ca la nici 3 ani are o memorie foarte buna și este foarte receptiv.


Ce parere ai despre aceasta stire?