Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci cele mai fragede cotlete de porc. Un minut în acest amestec şi vor avea un gust divin!

Publicat:

Ingrediente:4 cotlete slabe de porc, fara os60 ml lapte60 g parmezan ras60 g pesmetun sfert de lingurita praf de usturoisarepiper7-8 linguri uleiMod de preparare:Laptele se pune intr-un castron. In alt vas se amesteca parmezanul cu pesmetul, sare, piper si usturoi.Cotletele de porc se spala si se sterg cu un servet. Se trec prin lapte, apoi prin amestecul cu pesmet. Citeste continuarea .

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa pui in spanac ca sa iasa gustos și cremos. Ingredientul secret care face diferența, dezvaluit de Chef Hadad

12:10, 15.04.2024 - Spanacul este recunoscut pentru beneficiile sale uimitoare pentru sanatate, fiind o sursa bogata de vitamine, minerale și antioxidanți. Indiferent daca alegem sa consumam spanac proaspat sau congelat, acesta ar trebui sa fie o parte fundamentala a dietelor noastre datorita proprietaților nutritive deosebite.…

Laptele condensat, minunea din bucatarie pe care puține gospodine il folosesc

22:51, 05.04.2024 - Iubești laptele? Ei bine, acesta este un adevarat dar al naturii, iar omenirea a știut sa il valorifice la maximum. De-a lungul timpului, din el am reușit sa obținem tot felul de alte produse, cum ar fi branza, smantana sau iaurtul. Dar la ce folosește laptele condensat? Cu siguranta ai auzit si tu…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

In februarie, o luna cu un consum mare de programe TV, televiziunile de știri au pierdut audiența. Vremea calda și subiectele irelevante le-au alungat telespectatorii

12:00, 09.03.2024 - De obicei, februarie este o luna in care consumul de programe TV atinge cele mai mari cote din timpul unui an, vremea rece ținandu-i pe romani in fața micilor ecrane. Dar in acest an, temperaturile din cea mai calduroasa luna februarie de cand se fac masuratori in Romania au influențat ratingurile televiziunilor.…

Cum sa faci pizza fara cuptor

15:00, 07.03.2024 - Pizza este cu siguranța printre cele mai apreciate preparate italienești din intreaga lume. Este ușor de facut, foarte gustoasa și iubita de copii și adulți deopotriva. Pizza are o lunga istorie și, de-a lungul ei, rețetele au fost adaptate dupa gusturile și preferințele fiecarui bucatar in parte. La…

Beneficiile laptelui de magarița Laptele de magarița

13:35, 21.02.2024 - Laptele de magarița conține de 46 de ori mai multa vitamina C decat laptele de vaca și de 4 ori mai mult fier The post Beneficiile laptelui de magarița Laptele de magarița first appeared on Informatia Zilei .

Cum faci o tarta cu scorțișoara, fara coacere și fara zahar. Respecta regulile din rețeta și nu are cum sa nu iți iasa

14:55, 13.02.2024 - Tarta delicioasa cu scorțișoara, fara coacere și fara zahar. Rețeta simpla pe care nu poți sa o ratezi!Ingrediente:1 cana de miez de nuca (se pot folosi și migdale sau nuci caju)1 cana de curmale, fara samburi1 cana de stafide1 lingurița de scorțișoara1 lingura de miere sau sirop de arțar (opțional,…

Luna Solai trece la un alt nivel, produce lapte vegetal!

11:41, 13.02.2024 - Celebra fabrica de la LUNA lanseaza acum o rețeta proprie de lapte vegetal. Practic se trece la un alt nivel pentru brandul Luna Solai. Laptele vegetal, din ce in ce mai cunoscut si utilizat in dietele vegetariene, raw-vegane sau fara lactoza, cu o consistența cremoasa și un gust placut, este ideal…


Ce parere ai despre aceasta stire?