Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci cea mai pufoasă omletă. Rețeta minune pe care trebuie să o știe toate gospodinele

Publicat:

Ingredietul și tehnica potrivita pentru o omleta care te va ajuta sa-ți incepi dimineața cu bine! Ce trebuie sa faci și cum sa o prepari? Pașii sunt foarte simpli. Cum sa faci cea mai pufoasa omleta? Rețeta și ingredientul secret Sunt multe tehnici și multe opțiuni pentru simpla omleta, dar majoritatea o prefera pe cea […] The post Cum faci cea mai pufoasa omleta. Rețeta minune pe care trebuie sa o știe toate gospodinele appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientul-minune pentru o tocanița de miel delicioasa. Ce folosesc gospodinele din Ardeal

18:15, 02.05.2024 - Gospodinele au inceput deja pregatirile pentru masa de Paște. Nu lipsesc preparatele din carne de miel. In Ardeal, se folosește un ingredient anume pentru a da un gust aparte tocaniței de miel.

O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt

10:01, 10.04.2024 -  Gospodinele pot sa prepare pentru micul dejun cea mai gustoasa rețeta de pate de linte roșie și ardei copt de post The post O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta ardeilor umpluți de post de la Manastirea Prislop. Cum sa iasa savuroși

13:25, 05.04.2024 - In aceasta perioada, creștinii ortodocși țin postul Paștelui. Aceștia se pregatesc de invierea Domnului atat cu sufletul, cat și cu trupul. Gospodinele pot pregati bucate delicioase chiar și in post.

Negresa de post, reteta din caietul bunicii. Ingredientul care o face foarte pufoasa

20:15, 20.03.2024 - Negresa de post, dupa rețeta bunicii! Daca aveți de gand sa țineți tot postul Paștelui, acest desert este alegerea perfecta pentru zilele in care aveți pofta de ceva dulce! Se prepara rapid și ușor și il poate face oricine. Insa trebuie sa țineți cont de ce ingrediente adaugați la negresa. Gospodinele…

Rețeta de post pentru mancarea de ștevie, delicatesa sezonului. Gospodinele iubesc acest mod de preparare

13:10, 18.03.2024 - Pentru ca Postul Paștelui a inceput, gospodinele se pregatesc in fiecare zi cu mancare buna și respecta cu sfințenie regulile. Iata cum poți prepara chiar la tine acasa o mancare de ștevie de post ca la restaurant.

Leguma minune pentru femeile de peste 40 de ani. Rețeta recomandata de Carmen Bruma

12:45, 04.03.2024 - Promotoare a unui stil de viața sanatos, Carmen Bruma (46 de ani) le-a impartașit femeilor trecute de 40 de ani secretele unei alimentații sanatoase. Conform experienței sale, exista o leguma care n-ar trebui sa lipseasca din dieta celor ce au ajuns la menopauza.

Rețeta de omleta cu branza de burduf. Ingredientul pe care trebuie sa il adaugi sa fie pufoasa

15:55, 28.02.2024 - Omleta este preparatul ideal pentru micul dejun. Are nutrienți, este delicioasa și iți asigura toate vitaminele de care ai nevoie. Daca ți pare ca are un gust prea banal, poți sa adaugi și branza de burduf, pentru o aroma de vis. Iata de ce ingredient este nevoie pentru a fi pufoasa!

Rețeta speciala de varza murata cu carne de porc. Ce truc folosesc gospodinele din Ardeal

13:00, 28.02.2024 - Rețeta special de varza murata cu carne de porc din Ardeal. Nu este deloc dificil sa o pregatești. Trebuie, in schimb, sa ai ceva timp liber la dispoziție pentru a ajunge la rezultatul potrivit. Gospodinele din Transilvania apeleaza la un ingredient deosebit pentru a oferi preparatului aroma intensa.…


Ce parere ai despre aceasta stire?