Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum au ratat Patriarhul Daniel și Preafericitul Iohannis să discute ca oamenii, ca să moară mai puțini români

Publicat:

Reacțiile BOR la o investigație jurnalistica a Recorder retrezesc o tema de mare interes: ce carte a jucat cu adevarat in pandemia care ne infațișeaza ce suntem, ce vrem, ce vom deveni? de Catalin Tolontan a spus despre investigația Recorder : „Istoricul raportarii Recorder la Biserica indica un decerebrat anticlericalism, o patologica fobie la BOR”. Folosind aceleași cuvinte precum purtatorul de cuvant al Patriarhiei putem nota ca „Istoricul raportarii Bisericii la poporul roman aflat in criza sanitara indica un decerebrat mandat antiștiința, o patologica…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Toți preoții din Romania au primit acest mesaj de la Patriarhul Daniel: ordin in zece puncte de la Preafericitul Parinte

13:55, 05.06.2024 - Preafericitul Parinte Patriarh Daniel le cere clericilor din Biserica Ortodoxa sa fie mult mai atenți la cei aflați in suferința. Preafericirea Sa a reliefat principalele aspecte referitoare la pastorația celor aflați in suferința, in așa fel incat „sa nu fie o simpla asistența sociala a bolnavului,…

Un roman a incercat sa rapeasca un bebeluș in Irlanda. Localnicii au sarit in ajutor și l-au snopit in bataie

03:05, 04.05.2024 - In Dublin, au avut loc incidente socante in care un cetatean roman a fost agresat brutal pe o artera publica. Acesta ar fi incercat sa rapeasca un bebelus dintr-un carucior. Un roman a incercat sa rapeasca un bebeluș Oamenii din zona au intervenit rapid pentru a proteja mama si copilul, imobilizand…

Medic: Mancatul a devenit pentru mulți o metoda de evadare și relaxare

11:45, 15.04.2024 - Modul in care ne raportam la mancare este o oglinda a relatiei pe care o avem cu noi a declarat medicul psihiatru Petronela Nechita. Este esential sa subliniem, spune aceasta, ca, pe masura ce devenim mai constienti de nevoile noastre personale – fie ca este vorba despre odihna, plimbari in natura,…

Mancatul excesiv este legat de emoții și a devenit o metoda de relaxare, ca un viciu, avertizeaza un medic psihiatru

16:40, 13.04.2024 - Mancatul excesiv reflecta modul in care gestionam emoțiile și nevoile și hranitul emoțional poate fi rezultatul unei lipse de rezolvare a problemelor emoționale și a celor reale, a avertizat medicul psihiatru Petronela Nechita, de la Institutul Socola din Iasi, intr-un interviu pentru Agerpres.Psihiatrul…

Mancatul a devenit pentru mulți o metoda de evadare și relaxare. Obiceiul care hranește emoțiile, nu stomacul

16:15, 13.04.2024 - Modul in care ne raportam la mancare este o oglinda a relatiei pe care o avem cu noi, a declarat, pentru AGERPRES, medicul psihiatru Petronela Nechita.Este esential sa subliniem, spune aceasta, ca, pe masura ce devenim mai constienti de nevoile noastre personale - fie ca este vorba despre odihna, plimbari…

„Am stat un sfert de ora in autobuz numai ca sa facem frumos”. Reacțiile calatorilor, imparțite dupa ce Romania a intrat in Air Schengen

11:45, 31.03.2024 - Oamenii care au ajuns in noaptea de sambata spre duminica, 30/31 martie, pe Aeroportul Henri Coanda - Otopeni au avut pareri imparțite. Unii s-au aratat incantați, alții au fost iritați de atenția acordata intrarii Romaniei in Schengen cu frontierele aeriene și martime, au relatat Pro TV și Euronews…

Operația care te scapa de cearcane pentru totdeauna este Blefaroplastia inferioara

11:31, 28.03.2024 - Ințelepciunea unui chirurg se intemeiaza nu doar pe priceperea sa de a opera, ci și pe abilitatea de a ințelege trairile pacienților sai. Și cand vine vorba despre cearcane, e important sa ințelegem mai intai natura lor și impactul pe care il au asupra noastra.Blefaroplastie inferioara: soluția pentru…

Oamenii de știința au reușit sa elimine virusul HIV din celule folosind editarea genetica

01:05, 22.03.2024 - Cercetatorii au eliminat HIV din celule in laborator, succes care ofera sperante pentru un tratament, informeaza DPA, conform Agerpres. Utilizand o tehnologie de editare genetica denumita Crispr-Cas, care a castigat premiul Nobel in 2020, oamenii de stiinta au reusit sa tinteasca ADN-ul HIV, indepartand…


Ce parere ai despre aceasta stire?