Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată familia Andrei Gogan, de fapt. Ei sunt părinții vedetei

Publicat:

este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din Romania. De-a lungul anilor a caștigat simpatia a milioane de romani, prin fenomenul creat pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, vedeta prefera sa-și țina viața personala departe de luminile reflectoarelor. Cum arata parinții faimoasei tinere. Cu cine seamana , de fapt. Cine sunt […] The post Cum arata familia , de fapt. Ei sunt parinții vedetei appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familia tinerei ucise de iubit, declarații sfașietoare dupa crima din Sibiu: „Cand am auzit...”. Mama ei urmeaza sa vina din Italia pentru inmormantare

20:06, 19.05.2024 - Momente cumplite pentru familia tinerei ucise de iubit, in Sibiu. Apropiații Florentinei spun ca nu știau de relația ei cu cel care a omorat-o, ci știau doar ca s-a angajat in Sibiu, fata fiind de loc din Brașov. Mama ei se pregatește sa vina in Romania pentru inmormantare.

Un elev roman crescut in Canada și intors in Romania a devenit rapid premiant național: „Sistemul școlar de aici e mult mai bun”

11:55, 16.05.2024 - Robert Pavel, in varsta de aproape 17 ani, a plecat cu familia in zona Quebec, din Canada, pe cand avea noua luni. Anul trecut, Robert s-a intors acasa cu familia, la Pitești, iar luna trecuta a caștigat un important premiu la un concurs național.

Un roman urmarit internațional care statea pitit in Italia a fost dat de gol din greșeala de soție

09:40, 04.05.2024 - Soția și copilul erau supravegheați, iar cand barbatul care era urmarit internațional i-a chemat sa petreaca Paștele cu el in Italia și-a dezvaluit ascunzatoarea, iar polițiștii l-au ridicat chiar din aeroportul in care iși aștepta familia, relateaza Digi 24.Barbatul de 35 de ani se ascundea in apropiere…

Copiii si parintii, invitati sa spuna de ce are nevoie Capitala pentru a deveni un oras prietenos cu cei mici

16:50, 13.04.2024 - Primaria Capitalei si Reprezentanta UNICEF in Romania invita copiii, adolescentii si parintii din Bucuresti sa raspunda la doua chestionare referitoare la felul in care trebuie sa arate un oras prietenos cu cei mici.

Parinții cer instalarea camerelor de supraveghere audio-video in școli

16:21, 01.04.2024 - Federația Naționala a parinților susține instalarea sistemelor de supraveghere audio-video in toate școlile și liceele din Romania. Parinții au anunțat intr-un comunicat de presa ca aceasta masura este necesara pentru prevenirea și combaterea actelor de violența in mediul școlar.

A murit artistul George Nicolescu

13:05, 26.03.2024 - „S-a stins George Nicolescu. Familia ramasa aici mi-a permis sa va dau vestea. Abia implinise 74 de ani pe 12 martie. ‘Viata noastra unde e, viata noastra ce-ati facut cu ea?”, a scris, marți, pe Facebook Andrei Paunescu. „Cu profund regret va anuntam ca astazi a plecat dintre noi indragitul artist…

Portret Clotilde Armand: surpriza alegerilor din București. Cum a intrat in politica romaneasca

21:15, 05.03.2024 - Clotilde Armand are 50 de ani și s-a nascut in Franța in localitatea Pointe-a-Pitre, unde tatal ei iși indeplinea serviciul militar alternativ ca profesor de matematica. Familia sa este originara din orașul francez Vichy, unde traiesc in prezent parinții ei. Tot in Franța a și locuit și a studiat pana…


Ce parere ai despre aceasta stire?