Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată clădirile în care Rusia susține că ucis 600 de soldați ucraineni. Rușii au tras pe lângă

Publicat:

Cladirile din Kramatorsk pe care Rusia susține ca le-a bombardat ca raspuns la atacul cu rachete HIMARS de la Makiivka sunt in picioare, scrie presa ucraineana, publicand imagini obținute de jurnaliști la fața locului. Din acestea se vede ca rușii au tras pe langa și doar geamurile au fost sparte din cauza suflului exploziei.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație tot mai tensionata pe frontul din Ucraina. Rușii au recucerit o localitate cheie de langa Bahmut

18:20, 23.05.2024 - Rusia a anunțat joi ca a recucerit localitatea Andriivka, situata la aproximativ zece kilometri sud de Bahmut, in regiunea ucraineana Donetk (est), unde armata rusa desfasoara un asalt de luni de zile, relateaza AFP, citata de News.ro.

Rușii continua atacurile in regiunea Harkov. Rusia susține ca a ocupat cinci sate de langa granița dupa incursiunea de vineri

21:55, 11.05.2024 - Lupte aprige au continuat sambata in regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei aproape de granița cu Rusia, la o zi dupa ce forțele ruse au incercat sa strapunga apararea ucraineana, insa ucrainenii au reușit pana acum sa le respinga atacurile, iar acestea nu au reușit sa avanseze.

VIDEO Rușii au lansat o ofensiva de amploare in regiunea Harkov: bombardamente masive de artilerie și zeci de mii de soldați mutați

15:11, 10.05.2024 - Rusia a lansat vineri o ofensiva terestra in regiunea Harkov (nord-est) si a incercat "sa strapunga liniile de aparare" ucrainene, a anuntat Ministerul Apararii ucrainean, afirmand ca luptele continua in acest sector. Se estimeaza ca Rusia a adus in zona 70.000 de soldați și ia in considerare trei regiuni.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Rușii continua sa dea vina pe ucraineni pentru atacul ISIS din Moscova. Comisia de Investigații susține ca are „dovezi”

17:16, 28.03.2024 - Rusia susține ca are „dovezi” ca barbații inarmați care au ucis peste 140 de persoane intr-un atac asupra unei sali de concerte din Moscova saptamana trecuta au legaturi cu „naționaliștii ucraineni”, scrie SkyNews care citeaza presa de stat din Rusia.

Razboi in Ucraina, ziua 752 | Rusia susține ca a ucis ”un numar mare” de soldati ucraineni cu o bomba cu vid

17:31, 16.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 752. Rusia spune ca a ucis un numar mare de soldati ucraineni cu o asa-numita ”bomba cu vid” distructiva, intr-o afirmatie pe care Ucraina a numit-o rapid ca fiind o prostie, relateaza CNN.

Prizonieri ucraineni, batuți și violați. Anchetatorii ONU au gasit noi probe ca rușii au comis crime de razboi in Ucraina

12:56, 15.03.2024 - Comisia de ancheta creata de Consiliul ONU pentru Drepturile Omului dupa declansarea invaziei Rusiei in Ucraina a gasit noi probe ca autoritatile ruse au comis crime de razboi. Anchetatorii descriu ''tratamentele groaznice'', inclusiv batai si violuri, aplicate prizonierilor de razboi ucraineni in mai…

Rusia face prapad cu noua bomba teleghidata FAB-1500: soldați ucraineni se declara terorizați de forța armei de 1,5 tone (video)

15:50, 10.03.2024 - Rusia a inceput sa foloseasca o puternica bomba aeriana care a decimat apararea ucraineana si a inclinat balanta pe linia frontului, relateaza duminica CNN, conform News.ro. Armata rusa a facut acest lucru transformand o arma de baza din epoca sovietica intr-o bomba teleghidata, care poate provoca…


Ce parere ai despre aceasta stire?