Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum ajută România Ucraina în războiul cibernetic cu Rusia

Publicat:

Romania este cunoscuta mai degraba pentru neoranduiala economica decat pentru priceperea tehnologica, comenteaza agentia, precizand ca ea a fost propulasata ca una dintre principalele tari care lupta impotriva "renegatilor" Internetului. "Copoii" romani din domeniul cibernetic sunt atat de buni, incat NATO a ales Bucurestiul sa apere Ucraina de spionajul rusesc, trimitand experti sa monitorizeze institutiile guvernam (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noua Iskra este o Lada cu aer de Dacia Logan: pana la 106 cai putere

13:30, 07.06.2024 - Razboiul din Ucraina a facut ca industria auto din Rusia sa fie marginalizata. Marii producatori de automobile au parasit aceasta țara, iar printre ei s-au numarat și francezii de la Renault care aveau o uzina in apropiere de Moscova. Uzina a fost preluata de Avtovaz. Intre timp, marca ruseasca a profitat…

Stoltenberg acuza China ca ajuta Rusia in razboiul impotriva Ucrainei. „Nu poti sa mergi in ambele directii”

13:26, 25.05.2024 - Sprijinul Chinei pentru Moscova este un factor crucial in razboiul Rusiei impotriva Ucrainei, a declarat secretarul general al NATO Jens Stoltenberg intr-un interviu acordat ziarului german Welt am Sonntag.

Intarzierile Vestului a trimite arme il ajuta pe Putin sa caștige razboiul din Ucraina. Trupele Kievului iși pierd spiritul de lupta necesar pentru a invinge

14:25, 18.04.2024 - Intrebați un soldat ucrainean daca mai crede ca Occidentul va sta alaturi de Kiev "atat timp cat va fi nevoie". Aceasta promisiune suna a gol cand au trecut patru saptamani de cand unitatea sa de artilerie a avut ultima data un obuz de tras, așa cum s-a plans un militar de pe front.

Reacția Chinei la acuzația ca ajuta Rusia in razboiul din Ucraina: „China nu accepta nicio critica sau presiune in acest sens”

14:30, 10.04.2024 - China a declarat miercuri, 10 aprilie, ca respinge orice „critici sau presiuni" care vizeaza legaturile sale cu Rusia. Aceasta declarație vine dupa ce Statele Unite au avertizat ca vor trage la raspundere Beijingul daca Rusia reușește sa faca noi castiguri teritoriale in Ucraina, informeaza News.ro,…

Misiune: Crimeea. Cum au reușit ucrainenii sa cucereasca „Turnurile Boiko” din Marea Neagra și cum ii ajuta in razboiul cu Rusia

18:00, 08.04.2024 - Capacitațile militare ale Rusiei pe cer, pe apa și pe uscat au avut de suferit dupa ce Ucraina a recapatat controlul asupra platformelor de foraj petrolier situate in Marea Neagra in toamna anului trecut, a anunțat serviciile de informații militare ucrainene pe 8 aprilie, potrivit The Kyiv Independent.

Previziunea sumbra a lui Zelenski: „Ucraina va pierde razboiul, daca Congresul nu ajuta Ucraina”

10:35, 08.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, intr-un moment in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP.

Zelenski, mesaj catre SUA: „Daca Congresul nu ajuta Ucraina, vom pierde razboiul

08:55, 08.04.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, in contextul in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii. „Daca Congresul nu ajuta Ucraina, Ucraina va pierde…

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.


Ce parere ai despre aceasta stire?