Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”Cu el am fost plecată în vacanță”. Lidia Buble, anunț surprinzător pe Instagram după întoarcerea din destinația exotică / FOTO

Publicat:

și-a ținut fanii in suspans in tot acest timp, caci a mers intr-o vacanța exotica, dar cu siguranța nu singura. Dupa ce s-a spus ca ar fi putut fi plecat alaturi de , fostul ei iubit, acum ea a facut un anunț surpriza.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Delia, in vacanța cu parinții! In ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatal ei de Paște. Imagini rare

15:41, 04.05.2024 - Delia a publicat pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory, mai multe fotografii din vacanța in care a plecat cu parinții și soțul ei de Paște. Iata cum i-a surprins pe mama și tatal ei!

Anunț important pentru utilizatorii Instagram! Schimbari majore

10:11, 12.04.2024 - Instagram a facut un anunț de impact pentru utilizatorii sai, dezvaluind schimbari majore menite sa imbunatațeasca experiența și siguranța pe platforma. Aceste modificari vin in contextul unor preocupari crescande legate de securitatea online.

Turista plecata in safari, ucisa de un elefant! Vacanța unui grup de oameni s-a transformat intr-o tragedie / VIDEO

14:30, 05.04.2024 - Vacanța unui grup de turiști s-a transformat intr-o tragedie. O turista a avut parte de un sfarșit tragic, in urma unei experiențe la safari. Femeia a fost ucisa cu bestialitate de un elefent, care a devenit periculos. Imaginile sunt șocante!

Lidia Buble și-a ingrijorat fanii cu ultima postare: „Am sa va dau o veste, nu foarte fericita”. Ce se intampla cu cantareața / VIDEO

14:10, 30.03.2024 - Lidia Buble și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe pagina sa de Instagram. Artista și-a anunțat urmaritorii ce se va intampla cu ea in perioada urmatoare. Iata ce se intampla cu cantareața!

Irina Fodor, mesaj surprinzator la scurt timp dupa ce s-au aflat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Ce a dezvaluit

12:00, 27.02.2024 - Irina Fodor și-a luat prin surprindere urmaritorii de pe contul personal de Instagram atunci cand a facut o dezvaluire neașteptata, chiar la scurt timp dupa ce s-au anunțat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Iata ce anunț a facut!


Ce parere ai despre aceasta stire?