Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă la Constanţa. Un bărbat a fost lăsat să moară în stradă cu ambele artere femurale secţionate

Publicat:

Sfarsit crunt pentru un barbat de 30 de ani. Tanarul a fost injunghiat in aceasta dimineața la Constanta si lasat sa sangereze pana la moarte in strada.

Totul s-a intamplat pe strada din cartierul Piața Chiliei. Un individ necunoscut l-a injunghiat de doua ori pe barbat in zona femurala, iar in cateva minute victima a pierdut foarte mult sange și a murit la spital.

Oamenii care locuiesc in zona in care a avut loc crima spun ca nu s-au auzit tipete sau strigate de ajutor, insa casa in fata careia a fost lasat sa moara barbatul are doua camere de supraveghere.…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima in Capitala. Un barbat a fost ucis in bataie, pe strada. „Au dat cu batele pana l-au lasat inconștient”

09:40, 15.05.2024 - Un barbat de 46 de ani a fost batut crunt cu bate, marți seara, pe Bulevardul Constructorilor din București, langa Parcul Crangași, de doi tineri cu varste de 16 și 20 de ani. Victima a decedat dupa cateva zeci de minute de resuscitari, iar agresorii au fost prinși. Tragedia a avut loc in fața uneia…

Caz șocant in Hunedoara! Un tanar a fost injunghiat și apoi lasat sa moara, pe o strada

11:16, 07.05.2024 - Un caz șocat s-a petrecut pe o strada din localitatea Vulcan, județul Hunedoara. Un tanar a fost injunghiat in zona inimii și lasat sa zaca intr-o balta de sange. Victima a supraviețuit atacului, insa se afla in stare critica.

Un tanar a fost injunghiat și lasat sa moara pe strada

11:06, 07.05.2024 - Un tanar este in stare critica, dupa ce a fost injunghiat in zona inimii și lasat sa zaca pe o strada din localitatea Vulcan, județul Hunedoara. Potrivit Poliției Hunedoara, cel banuit de agresiunea din Vulcan este un tanar in varsta de 18 ani. Acesta l-ar fi injunghiat pe un alt tanar in zona inimii,…

Un tanar a fost injunghiat, in plina strada. Agresorul, in varsta de 18 ani, reținut

10:36, 07.05.2024 - Un tanar de 18 ani din judetul Hunedoara a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat ca a injunghiat o persoana pe care a lasat-o in plina strada. Un tanar din Vulcan, judetul Hunedoara, a fost injunghiat in zona inimii si lasat pe strada. Politistii au anuntat, marti, ca incadrarea…

Caz șocant in Spania! Un roman in varsta de 19 ani a fost injunghiat mortal, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani

13:40, 04.05.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman in varsta de 19 ani, stabilit in Spania. Tanarul a fost injunghiat mortal de un adolescent cu 3 ani mai mic, pentru un telefon. Oamenii legii l-au arestat pe atacator.

Crima infioratoare in Saptamana Mare. O mama din Bihor și-a injunghiat fiul, apoi a sunat la 112. Este incredibil ce le-a spus polițiștilor!

13:40, 01.05.2024 - O mama din Bihor și-a ucis cu sange rece fiul, in Saptamana Mare. Baiatul s-a stins din viața ieri, dupa ce și-a injunghiat baiatul, iar mai apoi a sunat singura la 112. Este incredibil ce le-a spus polițiștilor și cum a incercat sa scape de inchisoare. Oamenii legii și-au dat seama ca minte.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?