Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CRIMĂ ÎNGROZITOARE! Un adolescent și-a omorât fratele de ȘASE ani, apoi s-a SINUCIS

Publicat:

Tragedie in . Un baiat de 13 ani și-a impușcat fratele de doar șase ani și l-a ranit pe celalalt, de 16 ani. Ulterior, si-a pus capat zilelor. Conflictul s-a iscat in timpul cinei. Copiii s-au certat din cauza mancarii. Baiatul ranit a chemat imediat ambulanța.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cine este Nicolae Miu, romanul acuzat ca a ucis cu sange rece un adolescent de 17 ani și a ranit alți patru

14:46, 12.04.2024 - Procesul in care un inginer roman stabilit in Statele Unite este acuzat de crima starneste un val de emotie in toata America. Nicolae Miu a ucis un adolescent și a ranit alți patru, insa sustine ca a fost in legitima aparare. Procurorul l-a prezentat insa ca pe un asasin cu sange rece.

Tragedie fara margini. De teama eclipsei, o astroloaga si-a ucis partenerul, și-a aruncat copiii din mașina, apoi s-a sinucis

00:00, 12.04.2024 - Eclipsa totala de Soare nu a adus doar entuziasm in randul oamenilor, ci si drama. Este povestea unei astrologe americane obsedata de acest fenomen, care a ales sa isi omoare partenerul si sa isi raneasca copiii in ziua in care luna a acoperit soarele.

Familia soților uciși in Bran, amenințata de tatal criminalului. Conflictul continua și la un an de la tragedie: ”O sa ajung langa fratele meu”

11:10, 04.04.2024 - Cazul crimei sangeroase din Bran continua cu dezvaluiri halucinante! In urma cu un an, Nicu și Alexandra au fost uciși de un vecin. La mai bine de un an distanța, se pare ca acest conflict continua. Familia victimelor ar fi fost amenințata cu moartea de tatal criminalului.

Tragedie din gelozie. Un barbat din Iași l-a omorat pe actualul iubit al fostei sale concubine, apoi s-a sinucis

10:50, 28.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc in comuna Heleșteni, județul Iași, in cursul nopții de marți spre miercuri. Un barbat și-a pus capat zilelor, dupa ce l-a omorat, mai intai, pe iubitul fostei sale concubine. Potrivit anchetatorilor, crimele par sa fi fost motivate de gelozie.

Baiatul de 13 ani care a murit la fotbal consumase trei energizante! „Supradoza de energizante poate sa favorizeze stopul cardiac”

12:20, 22.02.2024 - Un adolescent de doar 13 ani din Maieru și-a pierdut viața aseara, dupa un antrenament de fotbal. Se pare ca copilul consumase 3 bauturi energizante și nu s-ar fi alimentat corespunzator pe parcursul zilei. Potrivit șefului UPU-SMURD, dr Tiberiu Tudor supradoza de energizante poate sa favorizeze apariția…

Un barbat a fost omorat la o petrecere cu vedete din Romania. Alina Eremia și Alex Velea erau prezenți

14:40, 11.02.2024 - O petrecere cu vedete, la care au participa și Alina Eremia și Alex Velea, s-a incheiat cu o tragedie. Totul s-a petrecut intr-un hotel din zona Padina, in Județul Dambovița, unde un barbat a fost omorat cu bestialitate. De la un scandal spontan, s-a ajuns la o crima. Crima suspecta in randul vedetelor…

Crima șocanta in Baia Mare. A dat foc fostei neveste și apoi s-a sinucis

17:25, 09.02.2024 - Tragedie fara mrgini in Baia Mare. Un caz șocant a avut loc pe Aleea Uranus din Baia Mare. Daca inițial s-a crezut ca este vorba de un incendiu, ulterior s-a dovedit a fi cu totul altceva. Un barbat i-ar fi dat foc fotei neveste și apoi s-a sinucis. La aceasta ora poliția criminalistica este la fața…

Dubla crima in Brașov! Un tanar si-a omorat parintii. Ce spun vecinii despre tragedie / FOTO

14:20, 07.02.2024 - Dubla crima in Brașov! Un tanar și-a omorat parinții, iar cand și-a dat seama de ceea ce a facut a sunat de urgența la 112 și s-a autodenunțat. Iata ce spun vecinii despre cumplita tragedie!


Ce parere ai despre aceasta stire?