Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă înfiorătoare. Un tânăr a murit după ce a fost înjunghiat în inimă

Publicat:

Seara cu final tragic pentru un tanar de 23 de ani! Iesit cu prietenii la o discoteca din localitatea ieseana , tanarul a intrat intr-un conflict spontan cu un al barbat, iar rezultatul acestui conflict avea sa ii aduca moartea. In jurul orei 1 noaptea, un tanar de 24 de ani a intrat intr-un conflict spontan cu inca un barbat in varsta de doar 23 de ani, iar in urma conflictului acesta l-a injunghiat in inima. Lovitura de cutit avea sa ii fie fatala baiatului de 23 de ani. Cu toate ca ambulanta SMURD a venit de urgenta la fata locului, acestia au putut doar sa constate decesul, eforturile…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima infioratoare in Saptamana Mare. O mama din Bihor și-a injunghiat fiul, apoi a sunat la 112. Este incredibil ce le-a spus polițiștilor!

13:40, 01.05.2024 - O mama din Bihor și-a ucis cu sange rece fiul, in Saptamana Mare. Baiatul s-a stins din viața ieri, dupa ce și-a injunghiat baiatul, iar mai apoi a sunat singura la 112. Este incredibil ce le-a spus polițiștilor și cum a incercat sa scape de inchisoare. Oamenii legii și-au dat seama ca minte.

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amanat. Un barbat a murit injunghiat langa stadion

18:05, 07.04.2024 - Meciul de duminica, din Premier League, intre Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, dupa ce un barbat a fost injunghiat mortal in apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Crima infioratoare in București: Procurorii explica cum a fost ucisa administratoarea din București

11:26, 29.03.2024 - Crima șocanta in București. O administratoare de bloc a fost ucisa de un barbat cu un cuțit! Iata ce detalii dau procurorii: Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti aduce la cunostinta opiniei publice urmatoarele:La data de 29.03.2024,…

Barbat injunghiat dupa un conflict spontan in Cornetu, județul Ilfov

20:25, 16.03.2024 - Un barbat de 60 de ani a fost injunghiat in urma unui conflict spontan izbucnit pe o strada din Cornetu, județul Ilfov. Agresorul a fugit cu mașina, impreuna cu un alt barbat, dar a fost prins pe Calea Rahovei din București.

Barbat injunghiat pe strada, langa București - Procurorii l-au lasat in libertate pe agresor

15:35, 16.03.2024 - Un barbat de 60 de ani a fost injunghiat in urma unui conflict spontan izbucnit pe o strada din Cornetu, județul Ilfov. Agresorul a fugit cu mașina, impreuna cu un alt barbat, dar a fost prins pe Calea Rahovei din București. Polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați joi cu privire la faptul…

Un barbat din raionul Orhei, injunghiat de mama vitrega: A murit la spital

11:20, 21.02.2024 - Un barbat de 33 de ani, din satul Lopatna, raionul Orhei a decedat pe patul de spital in urma unui conflict, in care a fost injunghiat de catre mama vitrega. Cazul a avut loc la data de 20 februarie. Femeia, și-a recunoscut vina și a fost reținuta pentru 72 de ore.


Ce parere ai despre aceasta stire?