Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cretu, despre misiunea sa in Comisia Europeana: Simplificarea birocratiei si cresterea absorbtiei pentru tari ca Romania

Publicat:

Comisarul pentru , , precizeaza ca are trei prioritati in mandatul sau: negocierea programelor operationale, cresterea absorbtiei fondurilor europene, prin transferul de bune practici din state precum Polonia catre tari ca Romania si o simplificare a birocratiei.

"Sunt onorata si recunoscatoare pentru votul acordat astazi (miercuri - n.r.) de , care mi-a incredintat mandatul Politicii regionale in noua ", a declarat , potrivit unui comunicat remis Mediafax .

Comisarul roman considera ca Politica regionala…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deputat Cristina Burciu: Strategia privind dezvoltarea rurala a Romaniei, un obiectiv primordial al statului

16:00, 23.04.2024 - Comisia Europeana a publicat un document concludent referitor la rezultatele aplicarii viziunii rurale pe termen lung a Uniunii Europene, care intereseaza in mod direct Romania, avand in vedere ponderea importanta a populației din mediul rural din țara noastra. Raportul se inscrie in dinamizarea rolului…

Viitorul dezvoltarii Romaniei prin fonduri europene. De la aderare, PIB-ul Romaniei s-a triplat

09:20, 16.04.2024 - In Uniunea Europeana a inceput o mare dezbatere europeana despre viitorul și reforma Politicii de coeziune și a fondurlor europene dupa anul 2027. Ca europarlamentar al Romaniei voi fi o aparatoare a unei Politici de Coeziune care sa ramana instrumentul investițional cel mai puternic finanțat din bugetul…

Ce fel de alegeri sunt astea?

06:00, 01.04.2024 - Vi se pare normala toata invazia asta de gunoaie politice care nu este capabila sa serveasca nicio prioritate a Romaniei? Cit de morale și de scirboase sunt aceste partide care iși elimina din lideri pentru a lansa personaje scoase din palarie? Vi se pare normala aceasta incleștare oarba a doua partide…

Duminica se trece la ora de vara. Ce dispozitive nu schimba ora automat

16:30, 29.03.2024 - Pe 31 martie, duminica, se trece la ora de vara 2024, ceea ce inseamna ca ora 3:00 devine ora 4:00. Duminica, 31 martie, devine in acest fel cea mai scurta zi din 2024. Vestea buna este ca ziua va fi mai lunga și vom avea lumina pana mai tarziu. Vestea proasta este ca pierdem o ora de somn, iar specialiștii…

Corina Cretu: La finalul sesiunii plenare de la Strasbourg, a fost votat Raportul referitor la politica de coeziune pentru perioada 2014-2020. politica de coeziune este principala politica de investitii a UE

12:55, 15.03.2024 - „La finalul sesiunii plenare de la Strasbourg, a fost votat Raportul referitor la politica de coeziune pentru perioada 2014-2020. In calitate de negociator-sef din partea S&D, am subliniat faptul ca politica de coeziune este principala politica de investitii a Uniunii Europene, contribuind la realizarea…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

10:41, 18.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

09:40, 16.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?