Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cozonacul cu aluat dospit, rețeta veche de secole. Gospodinele îl frământă până apar la suprafaţă bule de aer

Publicat:

Cozonacul cu aluat dospit este o rețeta veche de secole, pastrata de gospodinele din zona Moldovei. Deși rețeta este mai migaloasa, cozonacul este un deliciu: are umplutura bogata in miez de nuca, cacao și rahat

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta secreta a Savetei Bogdan de drob de miel pentru Paște. Cu ce inroșește ouale, de fapt, metoda veche de la care nu se abate EXCLUSIV

17:21, 29.04.2024 - Saveta Bogdan, vestita solista de muzica populara, este pasionata nu numai de muzica, ci și de gatit. Ne-a oferit rețeta ei de drob de miel. Recunoaște ca se abate de la rețeta clasica, adaugand ingredientele ei preferate care fac diferența. Ne-a dezvaluit, exclusiv pentru Playtech Știri, și cu ce coloreaza…

Desertul perfect. Rețeta de Pasca fara aluat, rapida și delicioasa.

09:36, 18.04.2024 - Pasca este produsul care nu poate lipsi de pe masa de Paști. Rețeta de pasca fara aluat, ideala dupa perioada de post, poate fi desertul perfect! Se prepara rapid, iar rezultatul este delicios.

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

Cel mai bun cozonac cu fistic. Rețeta simpla și rapida. Va ieși exact ca in patiseriile din Italia

17:30, 01.04.2024 - Cozonacul este delicios și nelipsit de pe masa de Paște, dar cei care au gustat și alte variații ale acestui desert vor spune ca fisticul schimba tot. Daca ai mancat vreodata Panettone cu fistic și ți-a placut, atunci poți sa recreezi rețeta chiar la tine acasa. Cum sa faci cel mai bun cozonac cu fistic…

O biserica de patrimoniu, din lemn, veche de doua secole și jumatate, a ars ca o faclie VIDEO

08:16, 19.03.2024 - Un incendiu devastator a izbucnit marți dimineața, 19 martie 2024, la periferia municipiului Ramnicu Valcea, unde o biserica - monument istoric s-a transformat in scrum, in ciuda intervenției pompierilor.

Langosi de post, reteta veche. Ce pun unguroaicele in aluat, doar asa ies pufosi

13:50, 21.02.2024 - Langoșii sunt unul dintre cele mai iubite preparate, indiferent ca sunt de post sau nu. Cele fara ou, lapte sau branza sunt la fel de delicioase precum cele clasice, dar conteaza foarte mult modul de preparare și ingredientele pe care le folosești. Ce pun unguroaicele in aluat pentru a ieși pufoși.…

IPS Teodosie ar putea sa devina Patriarh: miza mitropoliei Tomis

08:55, 12.02.2024 - In momentul in care Tomisul devine Mitropolie ajunge cea mai veche mitropolie, iar regula in Romania este ca patriarhul este reprezentantul celei mai vechi mitropolii, explica politologul Cristian Parvulescu.Cristian Parvulescu, politolog: "Care este de fapt argumentul pe care in subsidiar il au…

„Taci și inghite”, deliciul tradițional ardelenesc care a innebunit internetul. Este o rețeta foarte veche

11:11, 09.02.2024 - „Taci și inghite” este denumirea unui preparat tradițional, cu origini ardelenești, fiind vorba despre o rețeta veche, care era preparata in trecut de ciobani. Mancarea sațioasa cu mamaliga cu branza in straturi și ou la cuptor a innebunit internetul.„Celebra și magnifica coptura transilvana, raspandita…


Ce parere ai despre aceasta stire?