Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cosette Chichirău: Personal îmi propun să fiu viitorul primar al Iaşiului

Publicat:

, liderul filialei iesene a USR, a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca va candida la .

Chichirau a spus ca a fost desemnata de filiala partidului pentru alegerile interne din cadrul Aliantei USR PLUS pentru a candida la functia de primar al Iasiului.

"Eu personal imi propun sa fiu viitorul primar al Iasiului. Vreau sa colaborez cu viitorii consilieri locali si judeteni. (...) Pentru municipiu prioritatile sunt cele pe care cetatenii ni le spun. Avem nevoie sa reducem poluarea, sa reducem haosul urban, din cauza…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cioloș și Șoșoaca, in aceeași situație - Candidații REPER și SOS la Primaria Iași au fost respinși

17:50, 02.05.2024 - Biroul Electoral Municipal Iasi a respins candidaturile lui Andrei Ciuhodaru, din partea REPER, a lui Dragomir Tomaseschi, SOS Romania, si a unui independent pentru functia de primar al Iasiului. In total, au fost admise noua candidaturi la Primaria Iasi.

Acesta este viitorul UST Cornești!

22:10, 30.04.2024 - Saptamana trecuta grupa de copii a celor de la UST Cornești au disputat primul amical de la formare, adversarii acestora fiind formația Alfa&Omega. Ghip Sebastian Sergiu, vicepreședintele clubului din Cornești se declara foarte mulțumit dupa acest inceput. „In primul rand vreau sa mulțumesc parinților…

Letonia si Estonia propun ca fiecare tara NATO sa contribuie cu un anumit procent din PIB pentru a sustine Ucraina

15:30, 03.04.2024 - Ministrul leton de externe, Krisjanis Karins, a declarat miercuri ca finantarea fondului multianual de 100 de miliarde de euro destinat sustinerii Ucrainei, propus de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ar putea fi asigurata prin contributiile statelor membre ale Aliantei.

Diana Sosoaca: Ma gandesc foarte serios sa candidez la primaria Iasiului. Cred ca voi candida

19:00, 27.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

Șoșoaca vrea sa fie primar de Iași: „Ma gandesc foarte serios sa candidez. Cred ca voi candida”

18:55, 27.03.2024 - Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi. Senatoarea l-a acuzat pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

PREZIDENȚIALE Geoana, intrebat daca va candida la prezidențiale

22:10, 16.03.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a fost intrebat vineri la Galati daca va candida la alegerile prezidentiale si a raspuns ca nu amesteca lucrurile, atat timp cat este pe aceasta functie a NATO se preocupa de problemele Aliantei. The post PREZIDENȚIALE Geoana, intrebat daca va candida…

Geoana, intrebat daca va candida la prezidentiale: Cat sunt la NATO, imi vad de treaba la NATO

20:40, 15.03.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a fost intrebat vineri la Galati daca va candida la alegerile prezidentiale si a raspuns ca nu amesteca lucrurile, atat timp cat este pe aceasta functie a NATO se preocupa de problemele Aliantei.

Presedintele Klaus Iohannis a anunțat ca va candida pentru functia de secretar general al NATO

18:00, 12.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a anunțat, in mod oficial, ca va candida pentru functia de secretar general al NATO. El a apreciat ca „este momentul ca țara noastra sa-și asume o și mai mare responsabilitate in cadrul structurilor de conducere euro-atlantice”. Seful statului a vorbit despre o noua perspectiva…


Ce parere ai despre aceasta stire?