Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șoșoacă vrea să fie primar de Iași: „Mă gândesc foarte serios să candidez. Cred că voi candida”

Publicat:
Șoșoacă vrea să fie primar de Iași: „Mă gândesc foarte serios să candidez. Cred că voi candida”

a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la . Senatoarea l-a acuzat pe edilul de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta si nu unirea cu Romania.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diana Sosoaca a cerut ordin de protectie impotriva sotului: „M-a amenințat cu un cuțit”

18:00, 02.04.2024 - Poliția Capitalei a emis ordin de restricție impotriva soțului Dianei Șoșoaca. Senatoarea SOS Romania a acuzat ca soțul sau o intimideaza și ca a agresat-o in trecut. Emiterea ordinului de protecție a venit dupa ce senatoarea a sesizat poliția cu privire la faptul ca soțul sau ar fi agresat-o ”din punct…

Diana Șoșoaca vrea sa candideze la alegerile locale. Pe ce mare primarie a pus ochii

10:35, 28.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

Șoșoaca vrea sa fie primar de Iași, dupa „o inalta tradare” a actualului edil: „Sustine independenta R.Moldova si nu unirea cu Romania”

21:40, 27.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de „inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania, scrie hotnews.ro .

Diana Șoșoaca ia in calcul o candidatura la Primaria Iasiului

19:35, 27.03.2024 - Diana Sosoaca a anuntat ca se gandeste sa candideze la Primaria Iasi. Senatoarea l-a acuzat pe edilul Mihai Chirica de „inalta tradare” pentru ca susține independenta Republicii Moldova.

Diana Sosoaca: Ma gandesc foarte serios sa candidez la primaria Iasiului. Cred ca voi candida

19:00, 27.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

Diana Șoșoca a facut din nou circ. A amenințat ca ar putea candida la una dintre cele mai importante primarii din țara

17:36, 27.03.2024 - In timpul ședinței s-a produs un incident. Mihai Chirica i-a dat cuvantul sa vorbeasca despre insemnatatea zilei de 27 martie 1918 prof. univ. dr. Claudiu-Lucian Topor, acesta este specialist in istorie moderna a romanilor si universala. In timpul discursului, acesta a facut mai multe referiri la I.C.…

„Fie bau-bau, fie acadeaua”. Silvestru Șosoaca, dezvaluri despre cum decurgea relația cu soția sa: „E foarte ușor de dus de nas”

21:45, 26.02.2024 - Relația cu Diana Șoșoaca s-a degradat dupa ce a ajuns senator, iar ea a simțit nevoia sa epateze exagerat cu acest lucru, iar certurile s-au multiplicat odata cu inființarea partidului „SOS Romania” cand senatoarea insista sa se bage peste deciziile lui, a declarat Silvestru Șoșoaca, intr-un interviu…

Diana Șoșoaca va candida la Primaria Iași

16:45, 20.02.2024 - Diana Șoșoaca va candida la Primaria Municipiului Iași, transimte bzi. Contactata de jurnaliștii publicației, senatoarea a spus ca "este posibil orice", in contextul in care Iașul este al doilea oraș ca importanța al Romaniei și un oraș "foarte drag" ei. Aceasta a mai precizat ca personalitatea sa puternica…


Ce parere ai despre aceasta stire?