Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Nord condamnă aducerea submarinului cu rachete balistice de către SUA

Publicat:

Coreea de Nord condamna decizia SUA de a aduce in apropierea peninsulei un submarin purtator de rachete balistice, informeaza Rador.

Luni, autoritatile din Coreea de Nord au denunțat ceea ce au descris drept decizia SUA de a aduce un submarin cu propulsie nucleara avand la bord rachete balistice in apele din apropierea .

CITESTE SI Doua atacuri separate au provocat moartea a cel puțin opt persoane in Siria 01:30 29 live LIVE TEXT Razboi in Ucraina, 10 iulie - Rusia, bilanț negativ pe toata linia in Ucraina, iar Kremlinul nu a reușit sa-și atinga niciunul dintre obiectivele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Infrastructura ucraineana critica, lovita de rachete / Rusia ataca masiv pe frontul de sud și Donbas

02:05, 28.04.2024 - Rusia a atacat sambata instalații energetice ucrainene in trei regiuni, deteriorand echipamente și ranind cel puțin un muncitor, a declarat ministrul ucrainean al Energiei, German Galușcenko, citat de Reuters.

Rusia amenința ca va extinde „zona tampon” in Ucraina daca Kievul va primi rachete cu raza de actiune mai lunga

16:15, 24.04.2024 - Rusia va trebui sa extinda ceea ce ea considera a fi o „zona tampon” in interiorul Ucrainei daca Kievul va primi din SUA sisteme avansate de rachete ghidate ATACMS cu raza de actiune mai lunga, a avertizat miercuri purtatorul de cuvant al Kremlinul, Dmitri Peskov, relateaza Reuters.

Kremlinul pregatește riposta dupa noul ajutor american pentru Ucraina: Ce se va intampla daca ucrainenii vor primi rachete ATACMS

15:05, 24.04.2024 - Kremlinul a declarat miercuri ca Rusia isi va extinde si mai mult "zona-tampon" din interiorul Ucrainei, daca Kievul primeste de la Statele Unite rachete ATACMS cu raza de actiune mai lunga, care ii permit sa loveasca mai adanc in interiorul Rusiei, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Zelenski a avertizat, sambata, ca Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana

03:16, 07.04.2024 - Volodimir Zelenski a avertizat, sambata, ca Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia isi continua campania intensa de bombardamente cu raza lunga de actiune, relateaza Reuters.STIRIPESURSE.

Razboi in Ucraina, ziua 757 | Rusia a bombardat cu rachete și drone Kievul și mai multe regiuni din Ucraina

09:00, 21.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 757 | Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut liderilor mondiali ca o ordine internationala bazata pe reguli sa "functioneze din nou", opunandu-se utilizarii fortei de catre Rusia.

Razboi in Ucraina, ziua 722. Atac masiv cu rachete lansat de Rusia in Ucraina, in timp ce miniștrii Apararii din NATO se reunesc la Bruxelles

14:21, 15.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 722. Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a declarat ca SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei chiar daca administrația președintelui Joe Biden a ramas fara bani pentru Kiev.

Razboi in Ucraina, ziua 719. Scandalul Starlink pentru Rusia: Kremlinul neaga ca folosește terminalele lui Elon Musk

13:20, 12.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 719. Poliția de Frontiera din Chișinau a informat ca, in zona frontierei moldo-ucrainene, in apropierea localitații Etulia, raionul Vulcanești, au fost depistate fragmente de drona de tip „Shahed”.

Rusia lanseaza acuzații extrem de grave, in cazul avionului doborat pe teritoriul sau

10:15, 07.02.2024 - Statele Unite au acuzat marti Rusia ca a tras cel putin noua rachete furnizate de Coreea de Nord asupra Ucrainei, in timp ce Moscova a catalogat Washingtonul drept "complice direct" la doborarea unui avion militar rusesc de transport luna trecuta, transmite Reuters, informeaza News.ro.Ambasadorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?