Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copilul viitorului sau chipul unei alte rase umane, venind din alta lume? Tu ce crezi?

Publicat:

Chipul, frumos și oarecum straniu, al unui copil chinez din Dahua, localitate din sudul Chinei, a starnit valva mai ales in lumea oamenilor de știința. Nu aspectul ochilor, cu o stralucire de felina a șocat, ci faptul ca ei vad PERFECT in intuneric. Noaptea, copilul vede ca o feline. La fel de bine vede și in lumina zilei. Copilul chinez, spun unii oameni de știința, a atins o noua treapta a evolutiei și vestește apariția unei noi rase umane, perfecționate biologic. Face parte dintr-o noua rasa umana! Micuțul Nong Yousui, cu ochii lui de un albastru ireal, face – prin datele sale – inconjurul…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a stins din viata profesorul universitar doctor Viorel Puiu Paun, personalitate marcanta in domeniul fizicii si matematicii.

13:25, 08.04.2024 - Cercetarea romaneasca a pierdut o personalitate marcanta in domeniul fizicii si matematicii. Profesorul universitar doctor Viorel Puiu Paun, de la Universitatea Politehnica Bucuresti si membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, a trecut la cele vesnice, informeaza Ministerul Cercetarii,…

Banca centrala a Chinei infiinteaza un program de reimprumut de 70 de miliarde de dolari pentru stiinta si tehnologie

08:55, 08.04.2024 - Programul va oferi imprumuturi prin intermediul a 21 de banci companiilor de tehnologie mici si mijlocii, la o rata a dobanzii de 1,75%. Imprumuturile pe un an pot fi prelungite de doua ori, pana la un an de fiecare data, se arata in comunicat. Factorii politici din China cauta sa stimuleze lichiditatea…

Oamenii de știința au descoperit ca o mutație genetica provoaca psoriazisul

18:45, 31.03.2024 - Dr. Chelisa Cardinez (foto) spune ca descoperirea ofera in sfarșit o explicație pentru motivul pentru care pacienții cu psoriazis pot dezvolta artrita psoriazica, lasandu-i cu dureri articulare, rigiditate și umflaturi. Foto: Jamie Kidston/ANU Psoriazisul este o boala inflamatorie sistemica, mediata…

O specie de urși panda alb-maro traiește in munții Chinei. Cum au aparut, potrivit oamenilor de știința

10:40, 25.03.2024 - Panda uriaș este, fara indoiala, una dintre cele mai recunoscute și adorate specii din lume datorita colorației sale distinctive alb-negru. Cu toate acestea, exista o mana de panda uriași care nu sunt de culoare alb-negru.

Oamenii de știința au reușit sa elimine virusul HIV din celule folosind editarea genetica

01:05, 22.03.2024 - Cercetatorii au eliminat HIV din celule in laborator, succes care ofera sperante pentru un tratament, informeaza DPA, conform Agerpres. Utilizand o tehnologie de editare genetica denumita Crispr-Cas, care a castigat premiul Nobel in 2020, oamenii de stiinta au reusit sa tinteasca ADN-ul HIV, indepartand…

Oamenii de știința sunt cu un pas mai aproape de a creea in laborator viața de la zero

06:10, 15.03.2024 - Cercetatorii de la Institutul Salk pentru Studii Biologice din SUA au dezvaluit un studiu revoluționar, provocand o teorie ce ridica multe semne de intrebare. Potrivit acestuia, viața artificiala ar putea fi creata in laborator. Originile vieții pe Pamant raman un mister fascinant. Unii experți susțin…

Oamenii de stiinta au identificat o stea neutronica nascuta dintr-o supernova observata cu ochiul liber de pe Terra in 1987

10:05, 25.02.2024 - Atunci cand o stea cu o masa de 20 de ori mai mare decat cea a Soarelui nostru a explodat intr-o galaxie din apropiere, explozia a fost atat de violenta, incat a fost vizibila cu ochiul liber din emisfera sudica a Pamantului timp de cateva saptamani in 1987. Oamenii de stiinta au identificat in sfarsit…

Proiectul 'Prietenia științelor și știința prieteniei', etapa a doua: programul de activitați al delegației romane la Istanbul

03:16, 23.02.2024 - In cadrul proiectului "Prietenia științelor și știința prieteniei", a avut loc al doilea eveniment prin vizita unei delegații din Romania la Istanbul, intre 16 și 23 februarie 2024. Delegația a fost alcatuita din directorul dr. Daniela Sandu, managerul proiectului, impreuna cu profesorii Virginia Otca…


Ce parere ai despre aceasta stire?