Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copil de 11 ani, accidentat în timp ce traversa strada, în Brașov

Publicat:

Un copil de 11 ani, din municipiul Brasov, a fost accidentat, miercuri seara, in timp ce traversa strada, a informat Inspectoratul de (IPJ) Brasov.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE Lovitura pentru oamenii din MApN, MAI…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pieton care traversa strada neregulamentar accidentat de o ambulanța cu șofer beat, la București

12:30, 06.06.2024 - Un pieton care traversa neregulamentar pe Calea Dorobanti a fost accidentat, miercuri seara, de o ambulanta care se deplasa fara a avea semnalele acustice si luminoase in functiune, soferul fiind depistat cu o alcoolemie de 0,23 mg/l, scrie AGERPRES.

Copil de 12 ani, prins conducand o mașina pe o strada din Dambovița

08:05, 27.05.2024 - Un baiat in varsta de 12 ani a fost prins de poliție in timp ce conducea o masina pe o strada din localitatea dambovițeana Tetcoiu, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Dambovita.

Un copil de 12 ani a fost prins conducand o mașina pe o strada din Dambovița

22:50, 26.05.2024 - Un copil in varsta de 12 ani a fost prins de politisti in timp ce conducea o masina pe o strada din localitatea Tetcoiu, informeaza, duminica, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Dambovita.

Pieton accidentat. Traversa strada printr-un loc nepermis!

09:46, 08.05.2024 - Accident rutier seara trecuta la Cluj-Napoca pe strada Aurel Vlaicu. Un pieton care traversa strada printr-un loc nepermis a fost acroșat de un autoturism. „Accident pe Aurel Vlaicu dupa trecerea de pietoni de la OMV – sens spre Someseni”, au informat soferii pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca.…

Trei persoane, intre care un copil, ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat in județul Neamț

08:40, 28.04.2024 - Trei persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat, in noaptea de sambata spre duminica, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.

Neamt: Trei persoane, intre care un copil, ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat

08:00, 28.04.2024 - Trei persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat, in noaptea de sambata spre duminica, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ‘In urma cercetarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca, in timp ce un barbat in varsta de 31 ani…

Barbat accidentat mortal cand traversa strada neregulamentar

10:51, 10.04.2024 - Un barbat accidentat mortal, miercuri dimineata, cand traversa neregulamentar strada Halelor din București. Un pieton a fost spulberat de o mașina. Din primele informații, se pare ca ar fi vorba despre un om al strazii, in varsta de 35 de ani Din nefericire, conducatorul autoturismului nu a mai putut…

Femeie de 81 de ani, atacata pe strada si in scara blocului de un barbat, in Constanța. Agresorul a fost prins de politisti

17:21, 29.03.2024 - Un barbat este audiat de politisti dupa ce, vineri, in cartierul Tomis Nord din municipiul Constanta, a atacat pe strada o femeie de 81 de ani, iar dupa ce victima a reusit sa intre in scara blocului unde locuieste a fost in continuare agresata, a informat Inspectoratul de Politie Judetean.


Ce parere ai despre aceasta stire?