Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COPA AMERICA 2015. Guerrero trimite Peru în semifinale, cu un hat-trick

Publicat:

Peru s-a calificat in semifinalele 2015, dupa ce a invins cu scorul de 3-1 reprezentativa Boliviei, grație unei triple a atacantului , joi seara, pe din...

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Modalitatea de a trimite mesaje anonime pe WhatsApp. Este mai ușor decat credeai

12:25, 05.05.2024 - Cand vine vorba de aplicațiile de comunicare rapida, WhatsApp este una din cele mai populare, iar proprietarii aduc imbunatațiri de la o luna la alta. Printre acestea și modalitatea de a trimite mesaje anonime pe WhatsApp.

Radu Tudor: "Romania poate trimite in Ucraina muniție pentru sisteme Patriot. Cred ca in foarte scurt timp vom vedea victorii importante ale Kievului"

11:46, 25.04.2024 - Analistul militar Radu Tudor a explicat, intr-o intervenție recenta la radiodifuziunea publica, felul in care ajutorul american promulgat de președintele Joe Biden va schimba situația pe frontul razboiului din Ucraina.

Exista viata pe o luna a planetei Jupiter? NASA va trimite o sonda catre Europa pentru a afla ce se intampla pe satelit

14:06, 13.04.2024 - Exista extraterestri care „se balacesc” in apa aflata sub suprafata unei luni inghetate a planetei Jupiter? NASA a prezentat o sonda interplanetara care a fost construita pentru a incerca sa descopere ceea ce se intampla pe satelitul Europa, informeaza AFP, citata de Agerpres.

AUR București il trimite pe Cozmin Gușa la statut: Candidatul validat internat e Mihai Enache

14:10, 04.04.2024 - Filiala AUR București transmite, joi, dupa ce Cozmin Gușa a anunțat ca accepta sa candideze la Primaria Capitalei cu susținerea AUR, ca acesta trebuie mai intai sa fie validat de forurile interne ale partidului, momentan candidatul AUR fiind Mihai Enache.

Meci de coșmar pentru Tatarușanu – A primit opt goluri de la Al-Nassr / Hat-trick reușit de Ronaldo

00:10, 03.04.2024 - Abha, formația la care evolueaza romanul Ciprian Tatarușanu, a fost invinsa marți pe teren propriu de Al-Nassr cu scorul de 8-0. Dupa un hat-trick in prima repriza, Cristiano Ronaldo a ieșit la pauza.

DNA trimite in judecata frontieriști de la Nadlac și un inspector antifrauda. Sunt acuzați de luare de mita și trafic de influența

10:20, 26.03.2024 - Mai multe persoane, printre care și un inspector in cadrul Direcției Generale Antifrauda Fiscala, au fost trimise in judecata pentru savarșirea unor infracțiuni de luare de mita și trafic de influența, la Arad.

China trimite un semnal clar lumii. Va fi o forța pentru pace

18:21, 08.03.2024 - China va fi forța pentru pace, stabilitate și progres mondial, a anunțat ministrul de externe, Wang Yi, fiind citat de mai multe agenții de presa internaționale, dupa conferința de presa in marja celor doua sesiuni anuale. Pacea este prioritate absoluta. In prezent, criza din Ucraina continua, situația…

Primaria trimite timișorenii in lumea serviciilor digitale. Devine operațional noul Portal Unic

15:20, 26.02.2024 - Din aceasta saptamana, interacțiunea dintre cetațeni și primaria Timișoara se va face mai ușor, odata cu lansarea Portalului Unic, o platforma complexa de servicii digitale pentru timișoreni. Acesta va asigura interacțiunea cu Municipalitatea intr-un mod. Odata cu lansarea Portalului Unic, modul implicit…


Ce parere ai despre aceasta stire?