Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Controverse asupra identităţii soldatului Navy Seals care l-a ucis pe Osama Ben Laden

Publicat:

O noua versiune a conditiilor mortii lui si indoieli asupra identitatii soldatului Navy Seal care l-a ucis au fost dezvaluite de CNN, care pun sub semnul intrebarii marturiile precedente, inclusiv cea a barbatului prezentat ca fiind „tragatorul“ de catre revista „Esquire“.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO/VIDEO – Alexandru Livescu, un mandat marcat de controverse și presupuse ilegalitați in Maguri Racatau

11:20, 02.06.2024 - Alexandru Livescu, primarul comunei Maguri Racatau din județul Cluj, se afla in centrul unor controverse majore, avand un mandat marcat de presupuse ilegalitați și realizari mult spus modeste. Cercetat penal pentru abuz in serviciu și implicat intr-un alt dosar penal, Livescu a demonstrat o lipsa acuta…

Mireasa - Capriciile iubirii. Controverse dupa gala de vineri atunci cand s-au facut nominalizari: „Cel mai rau lucru...”. Albert, Vlad și Alexandru sunt in cursa de eliminare

20:00, 06.05.2024 - Ultima gala de vineri a starnit o mulțime de reacții in casa Mireasa. Albert, Alexandru și Vlad au intrat in cursa de eliminare, iar cei trei sunt convinși ca de acum incolo a inceput cu adevarat competiția.

Cazul judecatoarei din „Dosarul 2 Mai”, un cartof fierbinte. Gorghiu: „Nu poți sa te faci ca nu exista controverse”

13:50, 25.04.2024 - Magistrații Consiliului Superior al Magistraturii au respins miercuri 24 mai cererea Inspecției Judiciare de suspendare din funcție a Ioanei Ancuța Popoviciu, judecatoarea controversata din ”Dosarul 2 Mai”, deși nu este la prima abatere, ea fiind cercetata disciplinar și in 2023.

SCANDALUL SPITALULUI SFANTU PANTELIMON Suspiciuni de malpraxis și controverse in sistemul medical

10:15, 15.04.2024 - Cazul reprezinta o provocare etica și morala, alimentand speculații și indoieli cu privire la integritatea și profesionalismul personalului medical. The post SCANDALUL SPITALULUI SFANTU PANTELIMON Suspiciuni de malpraxis și controverse in sistemul medical first appeared on Informatia Zilei .

CONTROVERSE ȘI SUCCES GLOBAL Serialul „Problema celor 3 corpuri” de pe Netflix cucerește topurile și in Romania

12:05, 26.03.2024 - Exista speculații conform carora ar fi fost concediați de la Lucasfilm din cauza colaborarii lor cu Netflix The post CONTROVERSE ȘI SUCCES GLOBAL Serialul „Problema celor 3 corpuri” de pe Netflix cucerește topurile și in Romania first appeared on Informatia Zilei .

De ce a starnit controverse importante pledoaria unui medic pentru ca toți morții sa fie incinerați

12:20, 18.03.2024 - In anul 1892, un profesor medic aradean a declarat la Brașov, in fața societații medicale din toata țara, ca este nevoie ca toți morții sa fie arși. Acesta argumenta faptul ca așa se vor opri epidemiile de holera și alte boli infecțioase mortale

Tentative de frauda de tip phishing prin folosirea identitații vizuale a companiei Emag

09:10, 17.03.2024 - Tentative de frauda de tip phishing prin folosirea identitații vizuale a companiei Emag The post Tentative de frauda de tip phishing prin folosirea identitații vizuale a companiei Emag first appeared on Partener TV .


Ce parere ai despre aceasta stire?