Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COMPETIȚIE Tinerii spadasini sătmăreni s-au umplut de medalii la Budapesta

Publicat:

Inceputul de an 2024 a fost unul execelent pentru scrima satmareana la nivel copii, cadeți și juniori cu numeroase medalii și trofee cucerite la competiții interne,... The post COMPETIȚIE Tinerii spadasini satmareni s-au umplut de medalii la Budapesta first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Festivalul internațional Video ART, competiție intre tinerii cineamatori de pretutindeni, ...

11:05, 30.05.2024 -  In municipiul Suceava are loc, incepand de astazi, 30 mai 2024, a XV-a ediție a Festivalului internațional Video ART pentru tineret, manifestare devenita deja tradiționala in peisajul cultural sucevean. Evenimentul este organizat de Colegiul Național „Petru Rareș" din Suceava și ...

SPORTIVI SATMARENI Karateka de la CSM Olimpia au cucerit trei medalii de aur la Campionatele Naționale WKF

09:51, 28.05.2024 - In organizarea Federației Romane de Karate WUKF, la Brașov au avut loc la finele saptamanii trecute Campionatele Naționale de Karate WUKF. The post SPORTIVI SATMARENI Karateka de la CSM Olimpia au cucerit trei medalii de aur la Campionatele Naționale WKF first appeared on Informatia Zilei .

Amalia Lica s-a intors in țara cu patru medalii de aur la Europenele de gimnastica ritmica. Colegii de școala au așteptat-o la aeroport

13:15, 27.05.2024 - Sportiva Amalia Lica, in varsta de 15 ani, a revenit la Bucuresti, dupa ce a castigat patru medalii de aur la Campionatele Europene de gimnastica ritmica pentru junioare de la Budapesta. Amalia se pregateste acum pentru examenul de capacitate si spune ca prefera limba romana in locul matematicii.

JUDEȚUL SATU MARE Sfarșit de saptamana cu misiuni pentru jandarmii satmareni

15:10, 24.05.2024 - Trei zile de sarbatoare pentru municipiul Satu Mare, trei zile de misiuni pentru jandarmi The post JUDEȚUL SATU MARE Sfarșit de saptamana cu misiuni pentru jandarmii satmareni first appeared on Informatia Zilei .

Gimnastica ritmica | Amalia Lica, prestație fenomenala - Dupa titlul pe echipe, mai castiga inca trei medalii de aur

04:30, 24.05.2024 - Sportiva Amalia Lica a castigat, joi, trei medalii de aur in finalele pe obiecte ale junioarelor din cadrul Campionatelor Europene de la Budapesta. Lica a obtinut in urma cu o zi si aurul pe echipe, scrie news.ro.Amalia Lica s-a clasat pe primul loc la cerc, maciuci si panglica.

COMPETIȚIE DANS Sportivii de la Loga Dance School au obținut 45 de medalii in trei competiții

14:35, 15.05.2024 - In ultimele trei saptamani, Loga Dance School a participat la trei competiții: un concurs național, un concurs de ranking și un concurs internațional.  The post COMPETIȚIE DANS Sportivii de la Loga Dance School au obținut 45 de medalii in trei competiții first appeared on Informatia Zilei .

KARATE Ploaie de medalii pentru karate de la CS Yakuza Satu Mare

08:06, 15.05.2024 -  In localitatea Aleșd a avut loc in urma cu cateva zile o importanta competiție de karate pentru copii, cadeți și junior, fost organizat Cupa Campionilor la karate. The post KARATE Ploaie de medalii pentru karate de la CS Yakuza Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

AEROPORTUL SATU MARE Lumina Sfanta de la Ierusalim va ajunge și la satmareni, in 4 mai

09:50, 01.05.2024 - Tradiția aducerii Sfintei Lumini de la Ierusalim, inaugurata de Parintele Patriarh Daniel in anul 2009, continua și in acest an. The post AEROPORTUL SATU MARE Lumina Sfanta de la Ierusalim va ajunge și la satmareni, in 4 mai first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?