Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Colegii de muncă îi imitau tușitul, așa că a mers la doctor. Diagnosticul pe care i l-a dat e crunt

Publicat:

Un barbat avea o tuse ciudata, iar colegii lui l-au imitat o vreme buna de timp. Dupa asta, barbatul a decis sa faca o vizita la medic. Diagnosticul l-a luat prin surprindere.

, (65 de ani) , tata a doi copii, s-a saturat atât de tare de colegii care-i imitau tușitul, încât a mers la medic. Acolo a fost trimis de urgența pentru o scanare cu raze X, al carei rezultat a fost un diagnostic crunt: cancer la plamâni.
Vestea buna pentru barbat și pentru familie a fost ca boala e în faza inițiala și tratamentul poate încetini…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce tratament face Celine Dion pentru a se recupera dupa diagnosticul crunt pe care l-a primit

16:21, 24.04.2024 - Celine Dion, celebra cantareața in varsta de 55 ani, care a incantat o lume intreaga cu vocea ei minunata și cu hitul “My Heart Will Go On”, este acum in proces de recuperare pentru ca se confrunta cu o boala grea.

Un polițist sub acoperire care a fost batut crunt de colegii sai primește despagubiri de 23,5 milioane de dolari

17:50, 17.04.2024 - Un fost polițist american care a fost batut cu brutalitate de colegii sai in timp ce lucra sub acoperire trebuie sa primeasca despagubiri de 23,5 milioane de dolari, a decis un judecator din St. Louis.

Verdict crunt pentru Jorge dupa Survivor All Stars! Doctorii i-au dat vestea cumplita: ‘Nu mai avem ce sa facem’

22:35, 15.04.2024 - Istoria s-a repetat pentru vedeta, in jungla din Republica Dominicana. La scurt timp de la intoarcerea in Romania, medicii i-au dat un verdict crunt lui Jorge dupa Survivor All Stars. Ce i-au spus specialiștii. Intoarcerea in Republica Dominicana, cu ghinion Jorge a acceptat invitația de a se intoarce…

Prințesa de Wales are cancer. „Devin mai puternica in fiecare zi”

08:35, 23.03.2024 - Prințesa de Wales are cancer. Catherine, Prințesa de Wales, a dezvaluit intr-un video postat pe rețelele de socializare, ca a fost diagnosticata cu cancer și se afla in „stadiile incipiente” ale tratamentului. Vestea a venit la doua luni dupa ce ea s-a indepartat temporar de viața publica, dupa ceea…

Acces Direct. Colegul lui Valerie, angajatul gasit mort intr-un depozit, detalii despre cum ar fi sfarșit barbatul. Un malaxor ar fi cazut peste el, la locul de munca

20:10, 22.03.2024 - Valerie a murit in urma cu aproape cinci ani. Familiei i s-a spus ca a fost vorba de un accident de munca, asta dupa ce un malaxor a cazut peste el. Colegii ar fi intervenit imediat, dar era prea tarziu. Valerie a murit pe loc.

Elevii si colegii Ruxandrei Dumitrescu, ultim omagiu in sala de sport: "A fost mai mult decat un model... A fost ca o mama"

08:15, 05.03.2024 - Ruxandra Dumitrescu, fosta voleibalista internationala, mutipla campioana a Romaniei si Greciei, a murit la doar 46 de ani, in urma unui stop cardio respirator. Vestea a picat ca un traznet pentru elevii si colegii ei, care sunt acum in stare de soc.

Locuri de munca Constanta: Spitalul Clinc Cai Ferate angajeaza medic specialist in endocrinologie

19:06, 04.03.2024 - Spitalul Clinic CF Constanta organizeaza concurs in conformitate cu prevederile ORDINULUI nr. 166 din 26 ianuarie 2023 pentru aprobarea metodologiilor privind organizarea si desfasurarea concursurilor de ocupare a posturilor vacante si temporar vacante de medic, medic stomatolog, farmacist, biolog,…


Ce parere ai despre aceasta stire?