Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coaliţia intensifică atacurile în Yemen, după moartea celor 60 de militari

Publicat:

Coaliția araba condusa de Arabia Saudita și-a intensificat sambata raidurile impotriva rebelilor din Yemen, a doua zi dupa uciderea a 60 de militari intr-un atac cu racheta, cea mai mare pierdere de vieți omenești de la inceputul intervenției sale in aceasta țara, relateaza Agerpres.

(EAU) au inregistrat cea mai grea pierdere, cu 45 de morți, urmate de Arabia Saudita (10) și Bahrein (5), in urma atacului rebelilor care, conform unor surse militare și a unui ministru din EAU, au lansat o racheta sol-aer asupra unei baze a coaliției de la Safer, in provincia Marib.

EAU,…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Americanii doboara patru drone ale rebelilor houthi: ce ținta se pare ca vizau acestea

04:50, 25.04.2024 - Statele Unite au doborat miercuri patru drone in zonele din Yemen aflate sub controlul rebelilor houthi, a anuntat Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (CENTCOM), scrie AFP, citat de AGERPRES.

Romania trimite militari sa lupte contra rebelilor houthi din Yemen

15:45, 16.04.2024 - Birourile permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au luat act, marti, de scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis prin care informeaza Parlamentul ca a aprobat participarea Armatei Romaniei la doua operațiuni de securitate maritima (ale UE și SUA) din Orientul Mijlociu desfașurata pe…

Washingtonul a transferat Kievului arme si munitii iraniene destinate rebelilor houthi

19:06, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat marti ca a transferat saptamana trecuta Ucrainei arme si munitii de calibru mic trimise de Iran rebelilor houthi din Yemen și confiscate de Washington si aliatii sai, relateaza AFP.

Armata americana a trimis Ucrainei arme și muniții iraniene confiscate de la rebelii Houthi din Yemen

18:00, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat, marti, ca a transferat saptamana trecuta Ucrainei arme si munitii de calibru mic trimise intial de Iran rebelilor Houthi din Yemen, dar confiscate de Washington si aliatii sai, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Americanii au lovit adanc in avanpostul rebelilor Houthi din Yemen

10:41, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat luni ca a distrus sisteme de aparare aeriana si de drone ale rebelilor houthi din Yemen aliati cu Iranul in zona Marii Rosii, fara a provoca pagube traficului comercial si navelor SUA sau ale coalitiei, relateaza Reuters, arata Agerpres.

SUA au atacat depozite subterane ale rebelilor houthi in Yemen

09:50, 23.03.2024 - Avioane de vanatoare americane de pe portavionul USS Dwight D. Eisenhower au lovit, vineri seara, trei depozite subterane din zonele controlate de rebelii houthi in Yemen, potrivit Comandamentului Central al Statelor Unite (CENTCOM).La 22 martie, fortele Comandamentului Central al Statelor…

Statele Unite au distrus mai multe drone si rachete antinava ale rebelilor houthi

06:25, 19.03.2024 - Statele Unite au executat lovituri impotriva unor drone, sisteme de rachete antinava si containere de depozitare a armelor apartinand rebelilor houthi in Yemen, a transmis Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (CENTCOM)

Nava capturata in 2023 de piratii somalezi, eliberata de marina indiana

23:00, 16.03.2024 - Fortele navale indiene, inclusiv comandouri speciale, au recuperat o nava de marfa care fusese capturata de piratii somalezi, salvand 17 membri ai echipajului, a declarat sambata un purtator de cuvant al marinei, relateaza News.ro, care citeaza Reuters.Fortele navale au precizat, intr-o postare pe platforma…


Ce parere ai despre aceasta stire?