Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CIVILIZAŢIA PROSTEŞTE: Oamenii au un IQ din ce în ce mai mic - studiu

Publicat:

Oamenii de stiinta au comparat timpii de reactie, un indicator de baza al inteligentei generale, de la inceputul lui 1800 pana in zilele noastre si au remarcat ca reactia scade.

In timp ce o persoana obisnuita din anul 1889 avea un timp de reactie de 183 de milisecunde, acesta a incetinit pana la 253 de milisecunde, in 2004.

Noul studiu contrazice efectul Flynn potrivit caruia fiecare generatie noua aduce un cumul de aproximativ 7-8 puncte pentru IQ-ul uman, fata de generatia anterioara.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

De ce ne place berea rece? Un studiu explica motivul chimic

07:00, 11.05.2024 - Vara e aproape, temperaturile cresc, iar o bere rece pare soluția perfecta pentru a ne racori. Dar de ce ne place berea rece? Oamenii de știința de la Academia Chineza de Științe au gasit raspunsul.

Iubita lui Madalin, reacție prin care a dat foc internetului: oamenii au aflat de ce mergea cu o asemenea viteza

14:20, 15.04.2024 - Joi seara, Madalin Paul Paduran și-a pierdut viața intr-un tragic accident. A pierdut controlul volanului și s-a izbit intr-un pom, conducand cu o viteza de peste 200 km/h. Madalin se deplasa cu o astfel de viteza pentru ca incerca sa ajunga din urma mașina in care se afla iubita sa, alaturi de barbatul…

Daca ai nasul mare, ar putea fi vina mamei: Poftele din timpul sarcinii pot influența trasaturile faciale ale bebelușului (studiu)

09:20, 30.03.2024 - Trasaturile faciale pot fi influențate de ceea ce a mancat mama ta in timpul sarcinii. Dietele bogate in proteine duc la nasuri și maxilare mai mari, susțin oamenii de știința. Trasaturile faciale unice ale fiecarei persoane ar putea fi influențate de ceea ce a mancat mama lor in timpul sarcinii,…

Studiu: Medicamentele hormonale ar putea creste riscul de tumori cerebrale printre femei

11:35, 28.03.2024 - Milioane de femei din intreaga lume care utilizeaza anumite medicamente hormonale pentru contraceptie si pentru a gestiona afectiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, sustin cercetatorii citați de The Guardian. Oamenii de stiinta au descoperit…

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

De ce este bine sa-ți lași pisica sa doarma cu tine in pat?

11:31, 22.03.2024 -  Inima ta va fi sanatoasa. Torsul pisicii calmeaza și reduce nivelul de anxietate și stres.Vei avea intotdeauna suport afectiv. In momentele dificile, pisicile ajuta la gestionarea emoțiilor puternice, precum durerea și tristețea. De altfel, un studiu a aratat ca aceste animale sunt ascultatori excelenți.Iți…

Protest la primarie. Ce reacție a avut edilul capitalei

11:45, 11.03.2024 - Asistenții personali au venit din nou sa protesteze la ușa Primariei Chișinau. Aceștia au scandat „Rușine” și „Demisia”, invocind ca municipalitatea nu vrea sa rezolve problema financiara a acestora. Precizam ca mai multor asistenți personali le-a fost injumatațit salariul, iar motivul principal: Primaria…

„Cum fac oamenii”. Elefantii asiatici isi ingroapa puii morti și plang dupa ei (studiu)

21:40, 03.03.2024 - Elefantii asiatici isi ingroapa puii morti si ii jelesc zgomotos, potrivit unui studiu realizat de oamenii de stiinta indieni, care detaliaza un comportament al pahidermelor ce aminteste de ritualurile funerare umane, informeaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?