Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Christina Aguilera lucrează cu Pharrell Williams la un nou album

Publicat:

Cochetarea cu actoria i-a inspirat doua noi piese pe care le-a compus in mod special pentru sezonul al treilea al serialului “Nashville”, in care a avut un rol episodic.

a lansat una dintre piese, intitulata “Shotgun&", o balada country, ceea ce reprezinta o schimbare dramatica de ritm fața de precedentul hit al vedetei.

Piesa este inclusa și pe coloana sonora a episodului în care apare . Al doilea single înregistrat pentru serial, intitulat &"&", este disponibil și pe iTunes.

Cântareața…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) A pus totul intr-o piesa: Shakira a lansat ultimul cantec despre Pique

16:25, 22.03.2024 - Dupa o absenta de sapte ani, o despartire foarte mediatizata de fotbalistul Gerard Pique si un proces pentru frauda fiscala, Shakira lanseaza, un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya No Lloran”, scrie observatornews.ro.

Monica Tatoiu, atac frontal catre Erika Isac. Ce a spus despre piesa ‘Macarena’

09:01, 20.03.2024 - Cantareața care a reușit sa faca senzație cu o piesa ce a starnit numeroase controverse a intrat in vizorul celebrei femei de afaceri. Monica Tatoiu nu este impresionata de piesa „Macarena” și a lansat un val de critici catre Erika Isac. Piesa ce a divizat internetul La doar o luna de la lansare, piesa…

Elena Gheorghe, anunțul facut dupa 19 ani de relație cu Cornel Ene: „Singurul gand a fost sa ma eliberez”. Piesa pe care a pregatit-o pentru soțul ei

16:01, 01.03.2024 - Elena Gheorghe traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Cornel Ene de aproape 19 ani, iar acum artista a scris o piesa gandindu-se la barbatul care i-a oferit familia mult dorita. Artista a facut declarații emoționante despre cel mai nou proiect al sau.Elena Gheorghe, una dintre cele mai iubite…

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasa in Christina Aguilera

22:35, 24.02.2024 - Ilona Brezoianu și Florin Ristei au luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 in a doua ediția din 24 februarie 2024. Concurenții au pus in scena celebrul videoclip al piesei „Candy Man” al Christinei Aguilera.

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.

Piesa care a rupt internetul in doua. Cine este Erika Isac, „tupeista” adulata de femei și injurata de barbați. „Ia-te-n gura cu mine ca sa vezi cat sunt de doamna!”

13:35, 17.02.2024 - Cantareața de trap Erika Isac a starnit o furtuna pe rețelele de socializare odata cu lansarea piesei cu versuri licențioase „Macarena”, o adaptare a hitului care a facut furori in anii '90.

Gramofone anunța revenirea in forța in 2024 cu single-ul „Call It Love” și lansarea unui nou album

17:30, 09.02.2024 - Formația de funk rock alternativ, Gramofone, marcheaza intoarcerea in lumina reflectoarelor in 2024 cu un single exploziv, „Call It Love”, extras de pe viitorul album „Fast Forward”. Piesa este o incursiune captivanta in complexitatea relațiilor de cuplu, explorand atracția și dependența, cu un amestec…

Romania se cutremura: Activitate intensa și serie de seisme ciudate, in ultimele zile

14:55, 08.02.2024 - O serie de cutremure ciudate s-a inregistrat, in ultimele zile, in zone din Romania care nu au avut, pana acum, o activitate seismica importanta, precum Ilfov sau Vaslui.Seria cutremurelor ciudate a inceput pe 5 februarie 2024, zi in care Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP) a inregistrat…


Ce parere ai despre aceasta stire?