Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celule din nas, `cea mai probabilă cale iniţială de infecţie` (STUDIU)

Publicat:

Doua tipuri de celule din cavitatea nazala au fost identificate drept cele mai probabile puncte de intrare a coronavirusului in corpul uman, a concluzionat o echipa internationala de cercetatori, citata joi de .

Citește și: Vor aparea noi reguli! Cum vor arata restaurantele atunci cand vor fi redeschise

Oamenii de stiinta au descoperit ca doua tipuri de celule prezentau niveluri ridicate ale proteinelor de intrare pe care le foloseste COVID-19 pentru a patrunde in corpul uman.

Potrivit specialistilor, identificarea acestor celule ar putea explica rata mare…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

,,Nu cred ca da bine la orașul de 5* sa ajungem la UPU mușcați de șobolani” - Focar de infecție intr-un cartier rezidențial din Cluj-Napoca

15:51, 10.04.2024 - Clujenii care locuiesc in Borhanci se plang ca paraul Becaș, care trece și prin cartierul Borhanci a devenit un adevarat focar de infecție, unde și-au gasit casa diferite viețuitoare. Oamenii se plang ca locul este extrem de murdar, și cer autoritaților locale sa acționeze. Aceștia reclama ca au sesizat…

Imbatranirea accelerata a organismului ar putea fi un factor important in creșterea riscului de cancer la tineri

21:41, 08.04.2024 - Oamenii de știința care cauta indicii despre motivul pentru care  unele tipuri de cancer sunt in creștere la adulții tineri spun ca au gasit o pista interesanta: imbatranirea biologica accelerata. Imbatranirea reprezinta riscul major pentru multe tipuri de cancer, ceea ce inseamna ca, cu cat imbatranim,…

Daca ai nasul mare, ar putea fi vina mamei: Poftele din timpul sarcinii pot influența trasaturile faciale ale bebelușului (studiu)

09:20, 30.03.2024 - Trasaturile faciale pot fi influențate de ceea ce a mancat mama ta in timpul sarcinii. Dietele bogate in proteine duc la nasuri și maxilare mai mari, susțin oamenii de știința. Trasaturile faciale unice ale fiecarei persoane ar putea fi influențate de ceea ce a mancat mama lor in timpul sarcinii,…

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

Ce se intampla in corpul tau daca citești Biblia de 4 ori pe saptamana. Rezultatele unui studiu te vor convinge sa aprofundezi Sfanta Scriptura

13:50, 19.03.2024 - Biblia este Cuvantul inspirat al lui Dumnezeu, dupa cum putem regasi și in 2 Timotei 3:16: „Toata Scriptura este suflata de Dumnezeu și de folos pentru a invața, pentru mustrare, pentru indreptare și pentru instruire in dreptate.” Cercetarile științifice arata ce efecte pozitive ale citirii Bibliei…

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Cercetatorii sud-coreeni au dezvoltat un aliment care combina orez si celule de carne de vita

08:05, 19.02.2024 - Oamenii de stiinta din Coreea de Sud au dezvoltat un nou tip de aliment hibrid sustenabil, care combina orez si celule de carne de vita, despre care cred ca ar putea contribui la rezolvarea crizelor alimentare si care ar putea marca un progres in combaterea schimbarilor climatice, informeaza AFP.

Studiu: Lupii mutanți din Cernobil par sa fi dezvoltat o rezistența la cancer. Cum ajuta descoperirea lupta impotriva maladiei secolului

15:46, 10.02.2024 - Lupii mutanti care umbla pe strazile pustii din Cernobil par sa fi dezvoltat rezistenta la cancer - ceea ce creste sperantele ca oamenii de stiinta vor descoperi in cele din urma cum pot sa lupte impotriva acestei boli la oameni, relateaza SkyNews, potrivit News.ro.In urma exploziei reactorului nuclear…


Ce parere ai despre aceasta stire?