Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel puțin 27 de morţi în urma unei alunecări de teren în Ecuador

Publicat:

Cel putin 27 persoane au murit si 67 sunt in continuare date disparute in urma unei alunecari de teren provocate de ploile abundente in regiunea andina din Ecuador. Un cartier din orasul Alausi a fost ingropat duminica sub pamant.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alunecari de teren criminale: Inca trei cadavre au fost dezgropate in Papua Noua Guinee

13:06, 26.05.2024 - Echipele de intervenție au scos trei cadavre dintre daramaturile masivei alunecari de teren din Papua Noua Guinee, a anunțat duminica ONU, avertizand ca bilanțul de cinci morți va crește probabil in urma dezastrului in care se tem ca vor fi sute de morți,

VIDEO ONU: Inca trei cadavre recuperate in urma unei alunecari de teren din Papua Noua Guinee

09:50, 26.05.2024 - Echipele de intervenție au scos trei cadavre dintre daramaturile masivei alunecari de teren din Papua Noua Guinee, a anunțat duminica ONU, avertizand ca bilanțul de cinci morți va crește probabil in urma dezastrului in care se tem ca vor fi sute de morți, relateaza Reuters.

Alunecari de teren in Papua Noua Guinee: Cel puțin 100 de persoane au murit

09:05, 24.05.2024 - Peste 100 de persoane ar fi murit intr-o alunecare de teren care s-a produs vineri intr-o zona izolata din Papua Noua Guinee, a anuntat televiziunea ABC din Australia, relateaza Associated Press, potrivit news.ro.

Cel puțin 47 de morți in urma inundațiilor devastatoare din nordul Afganistanului, conform oficialilor

14:51, 19.05.2024 - Cel putin 47 de persoane au murit dupa ce ploile torentiale si inundatiile au continuat in nordul Afganistanului, a anuntat duminica un oficial, dupa ce, in ziua precedenta, un bilant similar a fost anuntat intr-una din provinciile centrale, informeaza Reuters.

Zeci de morți in urma unor alunecari de teren cu lava rece pe insula indoneziana Sumatra VIDEO

10:50, 13.05.2024 - Sunt peste 40 de morți și aproape 20 de oameni sunt dați disparuți dupa ce ploile musonice au declanșat inundații fulgeratoare, trimițand torente de material vulcanic și noroi pe versanții vulcanului Merapi.

Travis Scott vine pentru prima oara in Romania, la Beach Please. De numele sau este legata tragedia de la Astroworld, cu cel puțin 8 morți

14:11, 23.04.2024 - Beach Please! este cel mai așteptat festivalul de la malul marii, iar Travis Scott este unul dintre artiștii care vor canta in acest an pe scena de la Costinești. Va fi pentru prima data in Romania. Pe cat de apreciat este in lumea intreaga, pe atat de multe controverse a starnit, asta dupa ce sute…

Alunecari de teren in Congo: zeci de morți și disparuți

15:11, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sint in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unei ravene in apele unui riu din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile. Alunecarea de teren a avut loc…

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?