Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai delicioasă varză călită. Reţetă ideală de gătit în post

Publicat:

In plin post al Craciunului, retetele de post sunt la mare cautare. Ce spui de o delicioasa varza calita, preparata din leguma proaspata? Desigur, daca postesti, va trebui sa uiti de gustul de ciolan afumat si sa o asezonezi cu bulion si boia dulce, dupa preferinte.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole. O mancare de post delicioasa și sanatoasa

10:25, 12.04.2024 - Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de placinte umplute cu varza calita. Preparatul de post pe care il gateau bunicile

10:15, 03.04.2024 - Daca ai ramas in pana de idei și vrei sa te bucuri de un preparat gustos de post, atunci pregatește rețeta de placinte umplute cu varza calita. Este o mancare pe care o gateau bunicile și cu siguranța iți va aduce aminte de copilarie. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Cum sa scapi de mirosul neplacut al muraturilor: Soluția ideala pentru a nu deranja vecinii

00:36, 02.04.2024 - Vrei sa arunci muraturile, fara a deranja vecinii? Avem o soluție ideala pentru tine, indiferent daca locuiești la bloc sau la casa. Este nevoie doar de un singur ingredient pe care sa-l adaugi in muratura de varza pentru a neutraliza mirosurile neplacute. Iata cum sa procedezi. Chiar daca nu este…

REȚETA DELICIOASA DE POST Chiftele de post cu cartofi

09:15, 30.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai mananci in aceste zile, incearca chiftele de post cu cartofi, un preparat sațios, ușor de facut și delicios The post REȚETA DELICIOASA DE POST Chiftele de post cu cartofi first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta delicioasa de cheesecake pe care Carmen Bruma o prepara des. E foarte simplu de gatit

13:01, 03.03.2024 - Carmen Bruma are un stil de viața sanatos și echilibrat și reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Vedeta recunoaște ca este mare iubitoare de dulciuri. Rețeta delicioasa de cheesecake pe care iubita lui Mircea Badea o prepara des. E foarte simplu de gatit.

Rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz. Desertul rapid și simplu pe care nimeni nu il poate refuza

19:20, 17.02.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase deserturi pe care aproape toate gospodinele știu sa il prepare. Gatit intr-o varietate de feluri, acest deșert rapid poate deveni un rasfaț chiar și pentru cele mai pretențioase persoane. Iata cum se prepara rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz!

Plachia de pește, rețeta rapida și delicioasa. Ce condimente pui ca sa iasa gustoasa, cat o ții la cuptor

18:45, 13.02.2024 - Poți folosi pastrav, crap, macrou sau chiar somon, iar rezultatul va fi intodeauna senzațional. Plachia de pește iese delicioasa folosind cateva ingrediente care dau savoare preparatului. Mai mult decat atat, se gatește rapid.


Ce parere ai despre aceasta stire?