Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai bună metodă de a scăpa de grăsimea corporală. Cum ne ajută mâncarea sănătoasă

Publicat:

In efortul de a pierde in greutate sau de a deveni mai supli tindem sa vorbim despre „grasime corporala” ca despre ceva banal. In primul rand, spun specialistii, trebuie sa intelegem cum functioneaza corpul nostru, pentru ca asta ne va ajuta sa obtinem rezultatele mai rapid.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elon Musk a gasit metoda pentru a scapa de conturile false de pe X. O taxa ar putea fi introdusa pentru noii utilizatori

14:01, 16.04.2024 - Elon Musk a gasit o metoda banoasa pentru a scapa de conturile false de pe reteaua de socializare X. O taxa ar putea fi introdusa pentru noii utilizatori care vor sa posteze sau sa interactioneze.

Metoda veche de 100 de ani pe care o foloseau bunicii pentru a scapa de gandacii din livezi. Era cea mai eficienta

19:51, 13.04.2024 - Daca nu știi cum sa mai scapi de gandacii din gradina, afla ca metodele vechi, ale buncilor, sunt printre cele mai utile. Nu sunt deloc costisitoare și vei vedea ca livada ta va fi curata și lipsita de orice pericol. Iata cea mai tare metoda, cu care batranii nu dadeau greș niciodata. Cum scapi de […]…

Metoda simpla prin care Sophia Loren scapa de cearcane. Actrița are multa grija de ea la 89 de ani

01:20, 11.04.2024 - Sophia Loren este o figura iconica in cinematografia mondiala și un simbol al eleganței și frumuseții italiene. De-a lungul anilor a fost un exemplu pentru numeroase femei, iar sfaturile simple de ingrijire la care a apelat intotdeauna au facut-o sa straluceasca.

Cainii te scapa de stres și te ajuta sa te concentrezi

14:55, 15.03.2024 - Un nou studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Konkuk din Coreea de Sud a demonstrat ca petrecerea timpului cu cainii are efecte benefice semnificative asupra starii mentale a oamenilor. Contribuie la relaxare și la imbunatațirea concentrarii.

Loud budgeting, trendul viral de pe TikTok ce te ajuta sa economisești bani

20:11, 09.03.2024 - ”Loud budgeting” i-ar putea ajuta pe cei care economisesc sa iși atinga obiectivele financiare, sporind in același timp incluziunea financiara și reducand tabuurile legate de bani. Metoda presupune sa traiești cu bani puțini și sa spui asta public.

Mancarea produsa in Romania chiar este cea mai sanatoasa, insa romanii importa masiv produse pline de pesticide din alte țari

16:05, 29.02.2024 - Romania produce cea mai curata mancare din UE, dar e insuficienta pentru a-si hrani populatia. Astfel, Germania, Italia, Olanda, Belgia si Austria ne ajuta sa acoperim necesarul de consum, cu un pret urias: ele consuma pana la de 17 ori mai multe pesticide pe hectar decat noi. Germania, Italia, Olanda,…

Zece sfaturi care ajuta inima sa fie sanatoasa. Ce trebuie sa excluzi din alimentație: „Pot contribui la obezitate”

14:40, 08.02.2024 - Reducerea consumului de zahar, evitarea alimentelor ultraprocesate și includerea in mesele de zilnice a peștelui gras, semințelor, fructelor, legumelor și folosirea de condimente sunt doar cateva dintre elementele care ne mențin sanatoși.


Ce parere ai despre aceasta stire?