Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce transformare! Grigore, fostul concurent de la Mireasă pentru fiul meu, e numai pacheţele de muşchi

Publicat:

Grigore, fostul concurent de la "Mireasa pentru fiul meu", a postat pe internet o fotografie de la plaja. De observat este faptul ca tanarul merge des la sala, iar asta se vede chiar pe abdomenul sau.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Agenda ierarhilor maramureseni in duminica a 5-a dupa Paști, a Samaricencei

14:05, 01.06.2024 - In duminica a 5-a dupa Paști, 2 iunie , a Samarinencei, Preasfințitul Parinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Satmarului, va sluji la Parohia Ortodoxa „Sfantul Ierarh Iosif Marturisitorul” din Baia Mare, dupa care va participa la slujba de prohodire a fratelui mai mare Grigore, care va avea loc de…

Alexandru de la Mireasa și-a surprins fanii, dupa ce a parasit emisiunea! Ce se intampla in viața fostului concurent: ”Cu gandul...” / FOTO

15:25, 13.05.2024 - Alexandru de la Mireasa și-a luat prin surprindere fanii cu o imagine neașteptata! Cu toții urmaresc cu sufletul la gura cum iși petrece timpul in lipsa Cristinei, dupa ce a fost eliminat. Se pare ca fostul concurent a luat decizii surprinzatoare. Iata ce se intampla acum in viața lui!

Mireasa, sezon 9. Valentin a spus ca i-ar placea sa o cunoasca mai bine pe Luiza din sezonul 8. Ce a spus Iuliana despre Sergiu

12:50, 16.04.2024 - Vizita Luizei in casa Mireasa a starnit curioitațile și reacțiile concurenților din sezonul 9 Mireasa. Valentin a afirmat la Capricii ca i-ar placea ca fata sa vina in competiție pentru a o cunoaște mai bine.

Mireasa. Detalii neștiute despre trecutul Cristinei. Unde a lucrat concurenta: „Poate par intr-un fel...” / VIDEO

23:35, 03.04.2024 - Cristina a dezvaluit detalii neștiute despre trecutul ei. Iata unde a lucrat concurenta. Ce i-a spus lui Alexandru in ediția de astazi, ținand cont ca sunt la inceput și vor sa afle detalii unul de despre celalalt. Ce a marturisit tanara, la Mireasa!

Mireasa - Capriciile Iubirii. Un nou concurent a intrat in casa. Care e povestea lui Dani, tanarul in varsta de 27 de ani: "Imi doresc..." / VIDEO

21:00, 02.04.2024 - Un nou concurent a intrat in casa Mireasa cu dorința de a-și gasi sufletul pereche. Dani are 27 de ani și este originar din Turnu Magurele, insa mare parte din viața și-a petrecut-o in Franța.

Un fost concurent de la Mireasa s-a casatorit cu iubita lui. Cei doi urmeaza sa devina și parinți. Primele imagini din ziua cea mare / FOTO

17:10, 24.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul ca se va casatori, dar avea sa iși cunoasca soția in afara competiției. Un fost concurent de la Mireasa a facut marele pas in urma cu o zi. El și iubita lui se pregatesc și de venirea pe lume a primului lor copil.

Mireasa sezon 5. Ce foști concurenți de la Mireasa au fost alaturi de Aron in ziua nunții cu Gabriela: „Va mulțumim din suflet”

14:45, 24.03.2024 - Aron de la Mireasa și soția lui, Gabriela, au sarbatorit alaturi de foștii concurenți din sezonul 5. Mai multe cupluri formate in emsiune le-au fost alaturi intr-unul dintre cele mai importante momente.


Ce parere ai despre aceasta stire?