Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezon 9. Valentin a spus că i-ar plăcea să o cunoască mai bine pe Luiza din sezonul 8. Ce a spus Iuliana despre Sergiu

Publicat:

in casa Mireasa a starnit curioitațile și reacțiile concurenților din sezonul 9 Mireasa. Valentin a afirmat la Capricii ca i-ar placea ca fata sa vina in competiție pentru a o cunoaște mai bine.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 8. Sergiu și Madi, prima apariție impreuna dupa ce au depus actele de divorț. Ce mesaj cu subințeles au transmis

13:50, 13.04.2024 - Sergiu și Madi, foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa, au aparut impreuna pe rețelele sociale dupa ce au depus actele de divorț. Mesajul transmis de aceștia da de ințeles ca relația lor a devenit mai buna dupa separare.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

Fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 8, despre care s-a spus ca ar fi impreuna cu Sergiu, replica acida pentru Madi: „Se vede cat de prietena mi s-a dat”. Luiza a lamurit intreaga situație

09:26, 19.02.2024 - De curand, s-a zvonit ca Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea o noua iubita, mai exact pe nimeni alta decat Luiza, o fosta concurenta din același sezon. Madi a confirmat ca a auzit aceste speculații, dand de ințeles ca știa de presupusa relație. In schimb, Luiza a fost deranjata ca s-a spus ca ar…

Mireasa sezonul 8. Replica Luizei dupa ce s-a zvonit ca formeaza un cuplu cu Sergiu. Ce spune tanara

16:01, 18.02.2024 - In live-urile lui Madi, aceasta a primit mesaje prin care era anunțata ca Sergiu și Luiza ar forma un cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa sezonul 8 a avut o replica, dupa ce nici Madi, nici Sergiu nu au infirmat zvonurile.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, noi declarații despre desparțirea de Sergiu. De ce s-ar fi separat, de fapt, cei doi: „Degeaba simte doar unul...” 

13:45, 14.02.2024 - Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, a facut noi declarații despre desparțirea de Sergiu. Fosta concurenta a dezvaluit ca s-ar fi separat de partenerul ei de cand a plecat de la Mediaș și a spus, de ce s-ar fi produs, de fapt, ruptura dintre ei.

Mireasa sezonul 8. Madi, in doliu. De ce a aparut pe contul ei o imagine cu lumanari

11:10, 13.02.2024 - Necazuri se țin lanț de Madi de la Mireasa sezonul 8. Dupa internarea in spital, tanara a anunțat ca mariajul cu Sergiu a ajuns la final. Ba mai mult, ea și-a pierdut și un membru al familiei.

Mireasa sezonul 5. Alina, intalnire emoționanta cu soacra la maternitate. Ce a facut Valentin cand și-a vazut prima data fiul

13:55, 04.02.2024 - Alina și soacra ei au avut parte de o intalnire emoționanta la maternitate, dupa ce fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa și-a adus pe lume fiul. De altfel, tanara a ramas surprinsa cand a vazut ce a facut Valentin la prima vizita in spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?