Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce ținută a ales Kira Hagi pentru cununia fratelui său. Cum a fost surprinsă tânăra actriță alături de fericitul cuplu

Publicat:

și au facut cununia civila. Cei doi au devenit soț și soție la jumatate de an dupa ce fiul ”Regelui” i-a daruit inelul iubitei sale. Alaturi de ei a fost și sora fotbalistului.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce ținuta a imbracat Delia, soția lui Lino Golden, la petrecerea de dupa cununia civila. Tanara a renunțat la rochia alba

15:05, 25.04.2024 - Delia și Lino Golden s-au cununat civil vineri, 19 aprilie 2024. Evenimentul a avut loc intr-un cadru restrans, unde au fost prezenți prietenii și familiile celor doi. Tanara a stralucit intr-o rochie alba și mulata, insa ce a purtat la petrecerea de dupa nunta a luat pe toata lumea prin surprindere.

Ciuca, despre posibilitatea ca țara noastra sa fie surprinsa de un atac: ”Romania ca membra NATO, beneficiaza de toate garantiile de securitate”

07:15, 15.04.2024 - Președintele Senatului, Nicolae Ciuca, a dat asigurari ca, in eventualitatea unui atac, Romania nu ar putea fi luata prin surprindere, intrucat ”nu se mai realizeaza surprinderea strategica”. El a precizat ca țara noastra are deja trupe NATO pe teritoriul sau, iar reacția este ”una care sa nu genereze…

De ce ii e frica regelui Charles III de usturoi. Mancaruri interzise in familia Regala

15:31, 09.04.2024 - Familia Regala are acces la cele mai bune și mai complicate bucatarii din lumea. Cu toate acestea, exista patru alimente pe care Regele Charles, și Regina Camilla nu le-ar manca niciodata acasa sau in timpul angajamentelor.

Ianis Hagi, surpriza inedita pentru sora lui, Kira, cu ocazia aniversarii. Cadoul facut de „Prinț”, imediat dupa partida amicala cu Columbia: „Ma face mandru”

13:51, 27.03.2024 - Ianis Hagi i-a facut o surpriza inedita surorii sale, Kira Hagi, cu ocazia aniversarii. Imediat dupa partida amicala cu Columbia, "Prințul a ținut sa ii adreseze cateva cuvinte speciale surorii sale mai mici. Iata ce declarații a facut Ianis Hagi, in urma cu o seara!

Unde a fost surprinsa Oana Roman la o luna de la moartea mamei. Tinuta aleasa de fiica lui Petre Roman FOTO EXCLUSIV

13:40, 21.03.2024 - In ciuda suferinței uriașe pe care pierderea unui om drag o cauzeaza, viața trebuie sa mearga mai departe. Fotoreporterii Playtech Știri au surprins-o pe Oana Roman intr-un loc neașteptat, la o luna de la moartea mamei sale. Ținuta aleasa de fiica lui Petre Roman transmite un mesaj emoționant. O perioada…

Ianis Hagi face nunta secreta dupa EURO 2024! Evenimentul care este cotat la peste 100.000 de euro a fost stabilit

21:45, 17.03.2024 - Ianis Hagi și frumoasa lui soție, Elena Tanase, au stabilit marele eveniment de nunta. Fotbalistul internațional roman face nunta secreta dupa EURO 2024. Evenimentul care este cotat la peste 100.000 de euro a fost stabilit.

Gica Hagi, enervat cand a fost intrebat de Ianis - Discurs de 17 minute al „Regelui”

17:45, 06.03.2024 - ​Farul Constanța are vineri un meci capital in SuperLiga Romaniei, cu FC Botoșani, duel in urma careia campioana en-titre vizeaza calificarea in play-off. La conferința de presa dinaintea partidei, Gica Hagi a fost deranjat in momentul in care a fost intrebat de Ianis Hagi.

Bianca Dragușanu a implinit astazi 42 de ani. Cum a fost surprinsa blondina de la primele ore ale zilei / FOTO

14:10, 06.03.2024 - Zi speciala pentru Bianca Dragușanu. Blondina iși sarbatorește astazi ziua de naștere, caci a implinit 42 de ani. Cum a fost surprinsa de cei apropiați inca de la primele ore ale zilei.


Ce parere ai despre aceasta stire?