Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce semnifică numele pe care Daniela Crudu l-a ales pentru fiul ei. Bruneta se pregătește de venirea micuțului pe lume

Publicat:

a ales un nume cu o semnificație aparte pentru baiețelul ei. Fosta asistenta TV este insarcinata pentru a doua oara și se pregatește intens pentru venirea pe lume a fiului ei, Dominic.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nordul Australiei se pregatește pentru venirea unui ciclon tropical

11:10, 18.03.2024 - Locuitorii din anumite parti ale Teritoriului de Nord al Australiei si statul Queensland au fost indemnati duminica sa se pregateasca pentru un ciclon tropical care se preconizeaza ca va ajunge in zilele urmatoare. Megan, un ciclon de categoria a doua situat in Golful Carpentaria, cu rafale de vint…

Știrile Antena Stars. Cum se pregatește Laura Cosoi pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea copil. Ce planuri are dupa ce va naște: ”Fiecare etapa inseamna ceva” / VIDEO

17:21, 22.02.2024 - Laura Cosoi urmeaza sa devina mama pentru a patra oara și este in culmea fericirii. Actrița are parte de momente ideale in familie, avandu-i pe cei dragi alaturi. Se pregatește pentru venirea pe lume a micuței sale, insa, este extrem de relaxata, avand multa experiența.

Bianca Pop este in doliu! Fosta ispita de la Insula Iubirii a facut anunțul: "Adio, draga prietene" / FOTO

17:50, 08.02.2024 - Bianca Pop este in doliu. Fosta ispita de la Insula Iubirii a pierdut pe cineva drag din viața ei. Bruneta a facut anunțul, cu puțin timp in urma. Iata ce a postat pe rețelele sociale, dar și despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?