Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce schimbare s-a produs în viața Alinei Pușcaș. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” a făcut pasul cel mare: ”Mi-am dorit toată viața”

Publicat:

Anul 2021 a venit cu schimbari majore in viața Alinei Pușcaș. Prezentatoarea de la ”Te cunosc de undeva” a luat o decizie importanta, pe care a facut-o publica pe rețelele de socializare, imediat dupa ce a facut un pas foarte mare pentru ea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 20 aprilie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat in Loreen. Cum s-au descurcat cele doua: „Ii faceți viața grea..”

22:20, 20.04.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva a debutat cu un moment special, pregatit de Bella Santiago și Barbara Isasi. Cele doua concurente s-au transformat in Loreen și au interpretat piesa „Tattoo”.

Star Matinal. Alina Pușcaș se muta in casa noua. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva, detalii despre noua locuința: "A fost stresant..." / VIDEO

12:40, 08.04.2024 - Prezenta in aceasta dimineața in platoul Star Matinal, Alina Pușcaș a dezvaluit ca se va muta in casa noua alaturi de soțul ei, medicul Mihai Stoenescu, și de cei trei copii ai lor. Dupa aproape trei ani, timp in care s-au ocupat de construcție, prezentatoarea de la Te cunosc de undeva se va muta, in…

Care este relația dintre Elena Gheorghe și Adela Popescu. Cele doua se cunosc de mai bine de 22 de ani: „Persoana importanta din viața mea” / FOTO

12:25, 01.04.2024 - Elena Gheorghe și Adela Popescu sunt doua dintre vedete din showbiz-ul romanesc de care suntem mandrii. Cele doua au reușit sa dea lovitura atat pe plan personal, cat și pe plan profesional. Insa, puțini știu ca pe cele doua le leaga o prietenie de mai bine de 22 de ani. Iata care este relația dintre…

Emi și Cuza, schimbare radicala la Te cunosc de undeva: “Ne-a lovit rau!”. Sigur nu-i recunoști FOTO

12:45, 28.03.2024 - Cea de-a șaptea gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata sambata, 30 martie 2024, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Emi și Cuza. Baietii de la Noaptea Tarziu au primit de la ruleta o referinta pe care au catalogat-o imediat drept „imposibila”, și anume musicalul Chicago.…

Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei

08:55, 28.03.2024 - Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei Continue reading Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei at Tabu.

Cum a schimbat-o viața de mamica pe Alina Pușcaș! Care sunt obiceiurle la care a renunțat prezentatoarea TV / VIDEO

23:30, 18.02.2024 - Alina Pușcaș marturisește cum i-a schimbat viața de mamica, obiceiurile. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva apeleaza la mici trucuri, atunci cand este pe graba și nu are timp sa se pregateasca.

Andreea Balan, schimbare de look pentru premiera sezonul 20 Te cunosc de undeva!

13:15, 13.02.2024 - Show-ul transformarilor totale si totodata unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, sambata aceasta, de la 20:00.

Cum a reacționat Alina Pușcaș dupa ce s-a scris ca ar fi gravida. Ce a spus prezentatoarea tv de la Te cunosc de undeva!

18:50, 04.02.2024 - Alina Pușcaș a oferit prima reacție in urma zvonurilor conform carora ar fi insarcinata cu al patrulea copil. Controversa a luat amploare dupa ce vedeta a distribuit o imagine pe platforma de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?