Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce s-a întâmplat la „Insula Iubirii”, episodul 16, sezonul 5: Teodora, în lacrimi după ce a aflat că a fost înșelată: „Dacă pe el îl face fericit o prostituată...”

Publicat:

Ce s-a intamplat la „”, episodul 16, sezonul 5. In loc sa se apropie de el, Geanina pare sa-l indeparteze din ce in ce mai mult de Andi, facandu-i loc Denisei sa acționeze. Falsa lor prietenie a luat sfarșit. Teodora a avut parte de un Bonfire dificil, in care a aflat ca Eusebiu a inșelat-o cu mai multe prostituate.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bravo, tata! Rezumat episodul 14, sezonul 2, din 19 mai. Gioni se electrocuteaza, iar toți cred ca a murit.

01:06, 20.05.2024 - In al paisprezecelea episod din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum Gioni se electroculeaza, iar toți oamenii cred ca a murit, dar și cum copiii vor sa scape de Toma. Ce se mai intampla cu taticii se vede pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Cu lacrimi in ochi, Alexandru Sautner a facut un gest neașteptat. Ce s-a intamplat in platou

23:40, 15.05.2024 - Chef Alexandru Sautner a apelat la un gest neașteptat in Finala Chefi la cuțite, sezonul 13. Telespectatorii au avut parte de un moment emoționant, chiar inainte ca Irina Fodor sa anunțe caștigatorul show-ului culinar.

Bravo, tata! Rezumat episodul 13, sezonul 2, din 12 mai. Gioni și Mario vor sa deschida afacere cu cea mai scumpa cafea din lume

01:05, 13.05.2024 - In al treisprezecelea episod din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum Mario și Gioni vor sa iși deschida afacere cu cea mai scumpa cafea din lume, dar și ce schimbare de look și-a facut Crenguța. Cele mai noi episoade din noul sezon Bravo, tata! le vezi pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Cine sunt concurenții de la Insula Iubirii sezonul 8. Lista completa cu participanții 

13:20, 25.04.2024 - Fanii show-ului Insula Iubirii au motive de bucurie, pentru ca sezonul 8 se pregatește de debut pe micile ecrane. Cinci cupluri se pregatesc de experiența vieții lor, punandu-și la incercare relația timp de 21 de zile, rezistand tentațiilor și neștiind ce face partenerul lor pe cealalta insula. Iata…

Podcastul lui Ionuț Vulpescu - invitata, Irina-Margareta Nistor (sezonul 3, episodul 28)

10:35, 01.04.2024 - A tradus peste 3000 de filme, dublate, in secret, timp de 5 ani. Nu i-a fost teama de Vest, pentru ca de acolo venea cultura, pe care in timpurile negre ale vechiului regim nu o mai putea obține decat prin carți și marele ecran.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arata mama Biancai Giurca. Acestea seamana ca doua picaturi de apa

14:20, 22.03.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, se mandrește cu o mama superba. Asemanarea dintre cele doua este uriașa. Se pare ca tanara a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viața.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 7 din sezonul 3. Valeriu Ilisie: „Ma cucerește tot mai tare de fiecare data cand o vad!”

23:05, 29.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?