Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce s-a ales de Nicolae Guță după ce s-a pocăit. Cum arată acum celebrul manelist, râvnit în trecut de sute de femei / FOTO

Publicat:

Nicolae Guța este extrem de cunoscut in lumea showbiz-ului romanesc, prin prisma talentului sau muzical, dar și datorita tuturor scandalurilor in care a fost implicat atat cu femeile pe care le-a iubit, cat și cu fiica lui, Nicoleta Guța. Iata cum arata acum celebrul manelist, dupa ce s-a pocait!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dani Mocanu, incident pe autostrada! Ce a pațit celebrul manelist: „Ne-a facut varza” / VIDEO

13:35, 12.04.2024 - Dani Mocanu a fost implicat intr-un incident pe o autostrada din Romania! Celebrul manelist a povestit ce s-a intamplat prin intermediul unui videoclip postat pe o rețea de socializare. Declarațiile facute de artist.

Nicoleta Guța, ținta hakerilor! Fiica lui Nicolae Guța a ramas fara contul de socializare. Ce suma incredibila i-au cerut pentru a-l recupera: ”Imi e frica”

22:50, 03.04.2024 - Nicoleta Guța se confrunta cu mari probleme! Cantareței i s-a furat contul de socializare, mai precis pagina personala de Facebook, acolo unde avea peste jumatate de milion de urmaritori. Acum, i s-au cerut 1000 de dolari pentru a putea sa-și recupereze contul! Ce spune fiica lui Nicolae Guța despre…

De ce locuiește Nicolae Guța intr-o baraca. Celebrul manelist a fost sincer cu fanii: ”Asta este” / VIDEO

21:50, 31.03.2024 - A venit momentul sinceritații! Nicolae Guța le-a dezvaluit fanilor sai ca locuiește, de fapt, intr-o baraca! Manelistul a filmat locul in care iși petrece timpul și a explicat de ce nu poate sa stea in vila de lux despre care se credea ca este locuința lui. Iata ce s-a intamplat.

Florin Salam, reținut de polițiști pentru 24 de ore in arest! Momente grele pentru celebrul manelist

09:15, 14.03.2024 - Lovitura grea pentru Florin Salam, dupa ce a fost ridicat de acasa de polițiști! Celebrul manelist a fost reținut in arest pentru 24 de ore! Cunoscutul artist trece prin momente grele și este audiat in aceste clipe de oamenii legii.

Horia Moculescu susține ca Mariana are datorii la el. Neințelegerile continua la 20 de ani de la divorț: „Nu pot sa cred cat tupeu are”

10:45, 05.03.2024 - Mariana și Horia Moculescu au divorțat in urma cu 20 de ani, insa neințelegerile dintre cei doi nu s-au incheiat nici in ziua de astazi. Compozitorul susține ca fosta soție are sa-i dea inapoi o anumita suma de bani.Celebrul compozitor marturisește ca fosta lui soție a plecat din casa in care au locuit…

Primele imagini de la inmormantarea lui Gabi Stangau! Soția violonistului, Diana, nu s-a putut dezlipi de sicriu / FOTO

15:45, 21.02.2024 - Momente cumplite pentru familia lui Gabi Stangau. Celebrul violonist a fost astazi inmormantat. In mediul online, au aparut o mulțime de imagini de la ceremonie. Soția lui, Diana Berințan, nu s-a putut dezlipi de sicriu, iar lautarii au venit și au cantat melodii triste, in memoria lui Gabi Stangau.

O afirmație facuta de Vladimir Putin in interviul dat lui Tucker Carlson l-a scandalizat pe celebrul sportiv din Ucraina: „Polonia l-a forțat pe Hitler? Al naibii nebun!”

19:55, 09.02.2024 - O declarație controversata și falsa din punct de vedere istoric facuta de Vladimir Putin in interviul acordat lui Tucker Carlson a declanșat furia lui Sergiy Stakhovsky, fostul jucator de tenis ucrainean care l-a invins pe Federer la Wimbledon, in urma cu un deceniu. Inca de la inceputul invaziei rusești…

Florin Salam, saltat de polițiști și dus la secție! Celebrul manelist este acuzat de inșelaciune

10:55, 08.02.2024 - Cantarețul Florin Stoian, cunoscut ca Florin Salam, a fost ridicat de polițiști, de acasa, cu mandat de aducere, și dus la secția de poliție din Targoviște. Din primele date acesta ar fi acuzat de inșelaciune dupa ce un barbat l-ar fi platit pe manelist cu 5.500 de euro pentru ca acesta sa cante la…


Ce parere ai despre aceasta stire?