Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce posta Elena, soția lui CRBL, înainte cu câteva zile de a anunța divorțul. Mesaje cu subînțeles care acum au sens

Publicat:

Elena și CRBL nu mai formeaza un cuplu. Cei doi au facut anunțul in cursul zilei de joi, luand prin surprindere pe toata lumea. Dupa acest moment, profilurile celor doi au fost accesate de internauți, care au observat mai multe semne care prevesteau tristul anunț al desparțirii.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andrei Ungureanu, totul despre divorțul de soția lui. Care este motivul desparțirii cu scandal: „Deja se simțea”

13:30, 26.04.2024 - Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette a vorbit, fara ezitare, despre divorțul de soția lui. Cei doi s-au desparțit cu scandal in urma cu cateva luni. Iata care este, de fapt, motivul care a dus la separare.

Jessie Baneș s-a trezit cu mesaje de la soția lui Costel Corduneanu, dupa ce a postat un videoclip despre moartea lui. Ar fi fost amenințata: „Sa ai bani nu e o calitate”

17:40, 18.04.2024 - Costel Corduneanu a murit luni, la 54 de ani, pe un pat de spital. Printre cei care a vorbit despre moartea celui mai important membru al gruparii se numara și Jessie Baneș, jurnalista de meserie. De curand, a povestit ca s-a trezit cu mesaje din partea soției lui Costel Corduneanu. Ar fi fost și amenințata…

CRBL și Elena, soția lui, vor divorța! Cei doi au ales sa se separare, dupa 16 ani de casnicie: „Cu inimile impovarate de tristețe...” / FOTO

12:25, 04.04.2024 - Veste șocanta! CRBL și Elena, soția lui, au decis sa mearga pe drumuri separate! Cei doi vor divorța, dupa 16 ani de casnicie. Artistul și partenera lui au trait o frumoasa poveste de dragoste. Anunțul facut in urma cu puțin timp.

Soția lui Goerge Simion, mesaj cu subințeles pe Facebook: Eu și soțul meu spionul. La ce face referire

10:35, 21.02.2024 - Soția lui George Simion, Ilinca, a postat pe facebook o fotografie in dreptul careia a scris un mesaj cu subințeles: "Eu și soțul meu spionul".Postarea Ilincai Simion vine in contextul in care premierul de la Chișinau, Dorin Recean a facut declarații in legatura cu liderul AUR.Acesta a spus ca Simion…

Probleme mari pentru FCSB la Cluj. MM Stoica anunța inca o absența

11:45, 18.02.2024 - Joyskim Dawa, fundașul central de la FCSB, e in Franța, alaturi de soția care a nascut, iar Mihai Stoica da ca sigura absența lui in meciul de luni cu U Cluj.  Joyskim Dawa a primit 3 zile libere, pentru ca soția lui, Sofya, a nascut. El a plecat in Franța, iar in Romania urma sa se intoarca duminica,…

CRBL și soția lui, Elena de la Power Couple Romania – La bine si la greu, dezvaluiri din viața de familie: „Eu sunt cu regulile”

16:41, 01.02.2024 - Cu doar cateva zile inainte de premiera Power Couple Romania – La bine si la greu, CRBL si soția lui, Elena, au dezvaluit detalii mai puțin cunoscute din viața lor de familie. Cum iși impart cei doi rolurile atunci cand vine vorba de relația cu fiica lor adolescenta.


Ce parere ai despre aceasta stire?