Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce mesaj a transmis Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, în ziua în care s-au împlinit 13 ani de la moartea artistei: "Ziua durerii..." / FOTO

Publicat:

Astazi se implinesc 13 ani de cand s-a stins din viața! Fratele ei, , a ramas aproape singur pe lume dupa ce sora și parinții lui au decedat. Ce mesaj a transmis in ziua in care s-au implinit 13 ani de la moartea artistei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Actiune de plantare de copaci la Cumpana. Ce mesaj a transmis primarul Mariana Gaju (VIDEO)

15:25, 15.04.2024 - Cu mic, cu mare, locuitorii din comuna Cumpana, judetul Constanta sunt asteptati sambata, 20 aprilie 2024, sa planteze pentru un viitor verde, alaturi de Planteaza in Romania "Ne aflam acasa la noi la Cumpana, pe Soseaua Strajei acolo unde in anul 2009 impreuna cu multi oameni inimosi, voluntari nu…

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Cristi Spaidar, fratele lui Vali Spaidar, a fost eliberat din inchisoare! Ce mesaj le-a transmis parinților sai / VIDEO

14:35, 29.03.2024 - Vali Spaidar are motive sa radieze de bucurie, asta pentru ca fratele lui a fost eliberat din inchisoare, iar acum il are alaturi de el. Ce mesaj le-a transmis Cristi Spaidar parinților lui pe TikTok.

Procesul 2 Mai: Sebastian Olariu ar fi implinit maine, 22 de ani. Ce mesaj a transmis prietenul sau (VIDEO)

10:26, 14.03.2024 - La Judecatoria Mangalia a avut loc astazi, 14 martie 2024 al doilea termen de judecata in dosarul in care Pascu Matei Vlad, din Bucuresti, a fost trimis in judecata pentru accidentul de la 2 Mai, judetul Constanta, soldat cu decesul a doi tineri si ranirea altor trei La iesirea din sala de judecata,…

Copila de la „Romanii au talent” care l-a impresionat pana la lacrimi pe fratele Madalinei Manole VIDEO

13:11, 10.03.2024 - Ediția din data de 8 martie a emisiunii de la Pro TV „Romanii au talent” a fost una plina de emoție. Marian Manole, fratele solistei Madalina Manole, a fost surprins pana la lacrimi de vocea unei fetițe, Rebeca Rizea.

Ce mesaj i-a transmis Volodimir Zelenski lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii: "Are doua optiuni!"

10:06, 18.02.2024 - La scurt timp dupa ce informația potrivit careia Alexei Navalnii a murit in spatele gratiilor a fost facuta publica, Volodimir Zelenski a avut un mesaj tranșant pentru Vladimir Putin. Ce i-a transmis președintele Ucrainei liderului rus.


Ce parere ai despre aceasta stire?